SVRZ SVRZ Menu
SVRZ
Zoek Menu
Welkom

Wij heten u van harte welkom!

SVRZ portret Thijs
Clusterdirecteur Oosterschelde Thijs van der Feen

“Bij Beatrixhof bieden we persoonlijke zorg. Of het nu gaat om mensen met dementie of met chronische lichamelijke klachten: bij ons kunt u terecht. Ons centrum is modern met kleinschalige groepswoningen. Ook kunt u hier zelfstandig wonen. Benieuwd naar onze locatie? Neem gerust contact met ons op.”

Vraag een rondleiding aan
SVRZ Beatrixhof slaapkamer
Kom eens langs Prinses Beatrixweg 52
4424 AD Wemeldinge
Bekijk onze contactgegevens Google Maps
Zorgaanbod

Samen gaan we voor de beste zorg!

Bij SVRZ kijken we naar de zorg die u nodig heeft. Beatrixhof heeft een groepswoning voor mensen met dementie. Ook voor zorg bij chronische lichamelijke klachten kunt u bij ons terecht.

 • SVRZ Noordbolwerk huiskamer

  Woongroep somatiek

  Wanneer u door chronische lichamelijke klachten niet langer thuis kunt wonen, kunt u bij ons terecht. Wij bieden de juiste zorg in een warme, huiselijke sfeer. Beatrixhof heeft een kleinschalige woongroep somatiek: Prinses Beatrixweg. U heeft een eigen appartement met badkamer die u naar eigen smaak kunt inrichten. Prinses Beatrixweg heeft een gezellige ontmoetingsruimte waar u bezoek kunt ontvangen of met uw medebewoners een kopje koffie kunt drinken. De woongroep ligt op de eerste verdieping. Vanaf het balkon kunt u genieten van het mooie uitzicht op de molen en een park.

  Lees meer
 • SVRZ de Kraayert keuken

  Groepswonen dementie

  Wij bieden in de kleinschalige groepswoning Prinses Beatrixweg zorg aan bewoners met dementie. Hier verloopt de dag zoals thuis. U heeft een eigen kamer met badkamer die u met uw vertrouwde meubels en spullen kunt inrichten. Zo voelt u zich snel bij ons thuis. De groepswoning ligt op de begane grond en heeft een mooi terras.

  Lees meer
Voorzieningen
 • Welzijn
  Pakket Welzijn en Zorg

  Pakket Welzijn en Zorg

  De bewoners van de appartementen in woonzorgcentrum Beatrixhof kunnen gebruik maken van het pakket Welzijn en zorg van SVRZ.

  Pakket Welzijn en Zorg
 • barber
  Kapper

  Kapper

  Als bewoner van Beatrixhof kunt u gebruikmaken van onze kapper. De kapper komt in uw appartement langs om uw haar te verzorgen.

 • pedicure
  Pedicure

  Pedicure

  Bij SVRZ vinden we de verzorging van uw voeten belangrijk. In overleg met u zorgen wij ervoor dat dit structureel wordt gedaan door een verzorgende of pedicure. Als u een medische indicatie heeft schakelen we hiervoor een gespecialiseerde pedicure in. Het is afhankelijk van uw indicatie of u de behandeling van de pedicure zelf moet betalen of niet. Kijk hier voor meer informatie.

Diaraye is verzorgende bij SVRZ
Verhalen

Wat betekent de Ramadan voor Diaraye Diallo, 1e medewerker zorg

Activiteiten

Altijd iets te beleven!

Op dit moment zijn er geen activiteiten gepland in deze locatie.
Bekijk de activiteiten die plaatsvinden in de andere locaties van SVRZ.

Naar agenda
Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlSVRZ is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering

Kwalitatief hoogwaardige zorg, dat is het streven!
Goedemorgen, hoe kunnen wij u helpen?