SVRZ SVRZ Menu
SVRZ
Zoek Menu
Welkom

Wij heten u van harte welkom!

SVRZ portret Thijs van der Feen
Locatiemanager Thijs van der Feen

“Midden in het gezellige dorp Oost-Souburg vindt u Ambachtsveld. Onze zorgprofessionals bieden hier persoonlijke zorg aan mensen met dementie. Wij doen dit kleinschalig in vier groepswoningen. Nieuwsgierig geworden? Wij ontmoeten u graag voor een rondleiding op onze locatie!”

Vraag een rondleiding aan
SVRZ Ambachtsveld client
Kom eens langs Ambachtsveld 27, 29, 31 en 33
4388 AV Oost-Souburg
Bekijk onze contactgegevens Google Maps
De locatie

De beste zorg, centraal gelegen

In het hart van het Zeeuwse dorp Oost-Souburg ligt Ambachtsveld. De locatie ligt op loopafstand van de gezellige winkelstraat.

Meer over de locatie

Groepswoningen voor mensen met dementie

Wij bieden in vier groepswoningen zorg aan mensen met dementie. In een woning verblijven zes of zeven bewoners. Wij werken op een kleinschalige manier, omdat we het belangrijk vinden dat uw leven zoveel mogelijk hetzelfde blijft zoals dat u dat thuis gewend was. Twee woningen vindt u op de begane grond en twee woningen op de eerste verdieping. In de gezellige ontmoetingsruimte kunt u samen met medebewoners meedoen aan allerlei activiteiten. Zin om naar buiten te gaan? Ambachtsveld heeft een mooi aangelegde tuin waar u kunt genieten van de verschillende kleuren en geuren.

Centraal gelegen

Ambachtsveld heeft een gunstige ligging. Naast onze woningen vindt u het gezondheidscentrum en de sportvelden van het dorp. Op loopafstand bevindt zich de gezellige winkelstraat van Oost-Souburg.

Zorgaanbod

Samen gaan we voor de beste zorg!

Bij SVRZ kijken we naar de zorg die u nodig heeft. Bij Ambachtsveld bieden wij in vier groepswoningen zorg aan bewoners met dementie.

Voorzieningen
 • pedicure
  Pedicure

  Pedicure

  Bij SVRZ vinden we de verzorging van uw voeten belangrijk. In overleg met u zorgen wij ervoor dat dit structureel wordt gedaan door een verzorgende of pedicure. Als u een medische indicatie heeft schakelen we hiervoor een gespecialiseerde pedicure in. Het is afhankelijk van uw indicatie of u de behandeling van de pedicure zelf moet betalen of niet. Kijk hier voor meer informatie.

 • barber
  Kapper

  Kapper

  Wilt u naar de kapper. De verzorgenden geven u graag informatie over de mogelijkheden. U kunt natuurlijk ook uw eigen vertrouwde kapper laten komen.

 • Geestelijke zorg

  Geestelijke zorg

  Er is een geestelijk verzorger bij ons in dienst waar u als cliënt van SVRZ  Ambachtsveld bij terecht kunt.

Duim omhoog met harp
Verhalen

Communiceren via de harp

Anna Clijsen, Harptherapeut
Activiteiten

Altijd iets te beleven!

Op dit moment zijn er geen activiteiten gepland in deze locatie.
Bekijk de activiteiten die plaatsvinden in de andere locaties van SVRZ.

Naar agenda
Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlSVRZ is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering

Kwalitatief hoogwaardige zorg, dat is het streven!
Goedemorgen, hoe kunnen wij u helpen?