SVRZ SVRZ Menu
SVRZ
Zoek Menu
Welkom

Wij heten u van harte welkom!

SVRZ portret Thijs van der Feen
Locatiemanager Thijs van der Feen

“In een weidse omgeving aan de rand van Koudekerke vindt u onze locatie Ter Poorteweg. Onze zorgprofessionals bieden hier persoonlijke en specifieke zorg aan bewoners met het syndroom van Korsakov. We werken met een vaste dagstructuur en organiseren allerlei activiteiten. Benieuwd naar onze locatie en de mogelijkheden? Wij ontmoeten u graag!”

Vraag een rondleiding aan
SVRZ Ter Poorteweg gebouw
Kom eens langs Ter Poorteweg 17, 19, 21, 23, 25, 27
4371 RM Koudekerke
Bekijk onze contactgegevens Google Maps
De locatie

De beste zorg, in een rustige en landelijke omgeving

Bij Ter Poorteweg bieden wij specifieke zorg en gestructureerde dagactiviteiten aan bewoners met het syndroom van Korsakov. Bij ons voelt u zich snel thuis en woont u in een weidse omgeving met veel groen.

Meer over de locatie

Syndroom van Korsakov

Heeft u door het syndroom van Korsakov last van geheugenproblemen en heeft u daarom zorg nodig? Dan kunt u in een van onze zes groepswoningen terecht. Onze zorgprofessionals bieden u persoonlijke zorg en begeleiding met specifieke kennis over deze aandoening. Iedere bewoner heeft een persoonlijke begeleider.

Vaste dagstructuur

Naast de groepswoningen ligt een moestuin en activiteitencentrum. Wij werken met een vaste dagstructuur. Elke dag hangen wij deze dagstructuur op het planbord in de woning. Dit biedt houvast en overzicht. Ons team van enthousiaste en creatieve medewerkers stemt de activiteiten af op wat u leuk vindt. Bent u graag actief bezig? Denk dan aan activiteiten zoals houtbewerking, het vernietigen van dossiers en het (de)monteren van spullen. Maar ook ontspannende activiteiten zoals zingen, bingo, bloemschikken en tekenen zijn mogelijk.

Zorgaanbod

Samen gaan we voor de beste zorg!

Bij SVRZ kijken we naar de zorg die u nodig heeft. Ter Poorteweg heeft zes groepswoningen en een activiteitencentrum voor mensen met het syndroom van Korsakov.

Voorzieningen
  • pedicure
    Pedicure

    Pedicure

    Bij SVRZ vinden we de verzorging van uw voeten belangrijk. In overleg met u zorgen wij ervoor dat dit structureel wordt gedaan door een verzorgende of pedicure. Als u een medische indicatie heeft schakelen we hiervoor een gespecialiseerde pedicure in. Het is afhankelijk van uw indicatie of u de behandeling van de pedicure zelf moet betalen of niet. Kijk hier voor meer informatie.

SVRZ Servicecentrum hoofdkantoor
Verhalen

Van kantoor naar cohort

Activiteiten

Altijd iets te beleven!

Op dit moment zijn er geen activiteiten gepland in deze locatie.
Bekijk de activiteiten die plaatsvinden in de andere locaties van SVRZ.

Naar agenda
Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlSVRZ is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering

Kwalitatief hoogwaardige zorg, dat is het streven!
Goedemiddag, hoe kunnen wij u helpen?