SVRZ SVRZ Menu
SVRZ
Zoek Menu
Welkom

Wij heten u van harte welkom!

SVRZ portret Piet
Clusterdirecteur Zeeuws-Vlaanderen en LVHC Piet Huijzers

“In een weidse omgeving aan de rand van het Zeeuwse dorp Koudekerke vindt u onze locatie SVRZ Ter Poorteweg. Bent u benieuwd naar onze locatie en de mogelijkheden die wij kunnen bieden? Wij ontmoeten u graag!”

Vraag een rondleiding aan
SVRZ Ter Poorteweg gebouw
Kom eens langs Ter Poorteweg 17, 19, 21, 23, 25, 27
4371 RM Koudekerke
Bekijk onze contactgegevens Google Maps
De locatie

Zorg op maat, in een rustige en landelijke omgeving

In de woonvoorziening Korsakov SVRZ Ter Poorteweg bieden wij specifieke zorg en gestructureerde dagactiviteiten aan bewoners met het syndroom van Korsakov. De zes groepswoningen en het bijbehorende activiteitencentrum staan in een weidse omgeving met veel groen.

Meer over de locatie

Syndroom van Korsakov

Heeft u door het syndroom van Korsakov last van geheugenproblemen en heeft u daarom zorg nodig? Dan kunt u in een van onze zes groepswoningen terecht. Onze zorgprofessionals bieden u persoonlijke zorg en begeleiding met specifieke kennis over deze aandoening. Voor ondersteuning en vragen kunt u altijd terecht bij uw persoonlijke begeleider.

Vaste dagstructuur

Naast de groepswoningen ligt een moestuin en activiteitencentrum. Wij werken met een vaste dagstructuur. Elke dag hangen wij deze dagstructuur op het planbord in de woning. Dit biedt houvast en overzicht. Ons team van enthousiaste en creatieve medewerkers stemt de activiteiten af op wat u leuk vindt. Bent u graag actief bezig? Denk dan aan activiteiten zoals houtbewerking, het vernietigen van dossiers en het (de)monteren van spullen. Maar ook ontspannende activiteiten zoals zingen, bingo, bloemschikken en tekenen zijn mogelijk. Bekijk het totale activiteitenaanbod in deze folder.

Zorgaanbod

Samen gaan we voor de beste zorg!

Bij SVRZ kijken we naar de zorg die u nodig heeft.  Op het terrein van SVRZ Ter Poorteweg staan zes groepswoningen voor ieder maximaal 7 cliënten met het syndroom van Korsakov. Zij kunnen de dag onder deskundige begeleiding zinvol en gestructureerd, doorbrengen in het bijbehorende activiteitencentrum.

Verhalen

Yvonne Bom bezoekt SVRZ in klederdracht

Activiteiten

Altijd iets te beleven!

Op dit moment zijn er geen activiteiten gepland in deze locatie.
Bekijk de activiteiten die plaatsvinden in de andere locaties van SVRZ.

Naar agenda
Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlSVRZ is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering

Kwalitatief hoogwaardige zorg, dat is het streven!
Goedenavond, hoe kunnen wij u helpen?