SVRZ SVRZ Menu
SVRZ
Zoek Menu
Welkom

Wij heten u van harte welkom!

SVRZ portret Dick
Clusterdirecteur Walcheren Dick Gorsse

“Net buiten de gezellige badplaats Domburg vindt u Parc Zonnehove. Het appartementencomplex is omgeven door veel groen. Met het Zeeuwse strand en het natuurgebied De Manteling om de hoek is het hier goed toeven. Wij bieden hier deskundige zorg bij u thuis, op een unieke locatie in Zeeland. Bent u benieuwd naar de locatie? Neem gerust contact met ons op!”

Medewerker en cliënt SVRZ ZorgThuis walcheren
Kom eens langs Veldzigt 66
4356 NK Oostkapelle
Bekijk onze contactgegevens Google Maps
De locatie

De beste zorg, vlakbij een mooi natuurgebied

Op een unieke locatie, net buiten Domburg, ligt appartementencomplex Parc Zonnehove.

Meer over de locatie

Zelfstandig wonen met zorg dichtbij

Parc Zonnehove is ruim opgezet en beschikt over ruime appartementen. Hier kunt u zelfstandig wonen en is de juiste zorg altijd bij u in de buurt. Bij Parc Zonnehove leveren wij deskundige zorg bij u thuis. Het appartementencomplex heeft een recreatieruimte waar u deel kunt nemen aan alle activiteiten die we organiseren. Zo organiseren we geregeld filmactiviteiten en bridgemiddagen. Ook voor de schilderclub kunt u zich aanmelden.

Unieke locatie

Parc Zonnehove is prachtig gelegen aan het natuurgebied De Manteling. Ook het brede strand van Domburg, kasteel Westhove en natuurmuseum Terra Maris zijn dichtbij. Vanuit het appartementencomplex loopt u zo naar het centrum van de gezellige badplaats. Hier vindt u verschillende winkeltjes, een supermarkt en horecagelegenheden. Alle voorzieningen zijn binnen handbereik. Wilt u er toch liever zelf op uit? Er is een bushalte voor de deur. Zo kunt u altijd gaan en staan waar u wilt.

Voorzieningen
 • barber
  Kapper

  Kapper

  Als bewoner van Parc Zonnehove kunt u gebruikmaken van onze kapper. De kapper is op vrijdagochtend aanwezig en komt in uw appartement langs om uw haar te verzorgen.

 • cafe
  Pedicure

  Pedicure

  Informatie volgt

 • fitness
  Seniorenfitness

  Seniorenfitness

  In beweging blijven is gezond voor lichaam en geest! Beweging is een belangrijk onderdeel van onze zorg en de dagelijkse activiteiten. Als bewoner van Parc Zonnehove kunt u op donderdagochtend meedoen aan de seniorenfitness.

 • library
  Bibliotheek

  Bibliotheek

  Leest u graag een boek? Ons woonzorgcentrum heeft een eigen boekenkast waar u boeken kunt lezen en lenen. Ook is er geregeld een bibliobus aanwezig bij Parc Zonnehove.

 • Welzijn
  Pakket Welzijn en Zorg

  Pakket Welzijn en Zorg

  De bewoners van de appartementen in Parc Zonnehove kunnen gebruik maken van het pakket Welzijn en zorg van SVRZ.

  Pakket Welzijn en Zorg
SVRZ ZorgThuis
Verhalen

Inkijkje bij ZorgThuis

Maartje Valkenburg, Teamleider SVRZ ZorgThuis
Activiteiten

Altijd iets te beleven!

Op dit moment zijn er geen activiteiten gepland in deze locatie.
Bekijk de activiteiten die plaatsvinden in de andere locaties van SVRZ.

Naar agenda
Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlSVRZ is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering

Kwalitatief hoogwaardige zorg, dat is het streven!
Goedenavond, hoe kunnen wij u helpen?