SVRZ SVRZ Menu
SVRZ
Zoek Menu
Welkom

Wij heten u van harte welkom!

SVRZ portret Dick
Clusterdirecteur Walcheren Dick Gorsse

“Net buiten de gezellige badplaats Domburg vindt u Parc Zonnehove. Het appartementencomplex is omgeven door veel groen. Met het Zeeuwse strand en het natuurgebied De Manteling om de hoek is het hier goed toeven. Wij bieden hier deskundige zorg bij u thuis, op een unieke locatie in Zeeland. Bent u benieuwd naar de locatie? Neem gerust contact met ons op!”

Medewerker en cliënt SVRZ ZorgThuis walcheren
Kom eens langs Veldzigt 66
4356 NK Oostkapelle
Bekijk onze contactgegevens Google Maps
Zorgaanbod

Samen gaan we voor de beste zorg!

Bij SVRZ kijken we naar de zorg die u nodig heeft. Bij Parc Zonnehove kunt u zelfstandig wonen met zorg dichtbij.

 • Medewerkers SVRZ ZorgThuis

  Advies van de wijkverpleegkundige

  Iedereen is welkom bij onze wijkverpleegkundige om vragen stellen die te maken hebben met zorg, wonen en welzijn. Wilt u meer weten over hulpmiddelen of gezonder leven? Wilt u meer duidelijkheid over de zorgindicaties of de kosten van de zorg? Zoekt u informatie over ondersteuning bij het huishouden? De wijkverpleegkundige van Parc Zonnehove kan u verder helpen.

  Lees meer
 • Medewerker en cliënt SVRZ ZorgThuis walcheren

  Wijkverpleegkundige zorg

  Als u in één van de appartementen van Parc Zonnehove woont, kan er een moment komen dat u zorg nodig heeft. Bijvoorbeeld hulp om te douchen, om medicijnen in te nemen of steunkousen aan te trekken. Met wijkverpleegkundige zorg, krijgt u deze zorg. Maak een afspraak met de wijkverpleegkundige via 088 – 887 1900.

  Lees meer
 • Huishoudelijke zorg SVRZ ZorgThuis

  Huishoudelijke zorg

  Onze medewerkers huishoudelijke zorg helpen u graag, wanneer u niet al het huishoudelijk werk zelf kunt doen. Voor deze zorg heeft u een indicatie nodig. De wijkverpleegkundige van Parc Zonnehove kan u helpen om deze indicatie aan te vragen en brengt uw hulpvraag in kaart. Neem contact op met de wijkverpleegkundige via 088 – 887 1900.

  Lees meer
 • Medewerker en auto SVRZ ZorgThuis

  Volledig Pakket Thuis (VPT) en Modulair Pakket Thuis (MPT)

  Heeft u 24 uur per dag intensieve zorg nodig, maar wilt u niet in een zorginstelling wonen? Dan kunt u ervoor kiezen de indicatie bij uw appartement van Parc Zonnehove in te zetten, zodat u thuis kunt blijven wonen. Bel voor meer informatie naar het ZorgThuis team van Walcheren via 088 – 887 1900.

  Lees meer
Voorzieningen
 • barber
  Kapper

  Kapper

  Als bewoner van Parc Zonnehove kunt u gebruikmaken van onze kapper. De kapper is op vrijdagochtend aanwezig en komt in uw appartement langs om uw haar te verzorgen.

 • cafe
  Pedicure

  Pedicure

  Informatie volgt

 • fitness
  Seniorenfitness

  Seniorenfitness

  In beweging blijven is gezond voor lichaam en geest! Beweging is een belangrijk onderdeel van onze zorg en de dagelijkse activiteiten. Als bewoner van Parc Zonnehove kunt u op donderdagochtend meedoen aan de seniorenfitness.

 • library
  Bibliotheek

  Bibliotheek

  Leest u graag een boek? Ons woonzorgcentrum heeft een eigen boekenkast waar u boeken kunt lezen en lenen. Ook is er geregeld een bibliobus aanwezig bij Parc Zonnehove.

 • Welzijn
  Pakket Welzijn en Zorg

  Pakket Welzijn en Zorg

  De bewoners van de appartementen in Parc Zonnehove kunnen gebruik maken van het pakket Welzijn en zorg van SVRZ.

  Pakket Welzijn en Zorg
SVRZ ZorgThuis
Verhalen

Inkijkje bij ZorgThuis

Maartje Valkenburg, Teamleider SVRZ ZorgThuis
Activiteiten

Altijd iets te beleven!

Op dit moment zijn er geen activiteiten gepland in deze locatie.
Bekijk de activiteiten die plaatsvinden in de andere locaties van SVRZ.

Naar agenda
Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlSVRZ is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering

Kwalitatief hoogwaardige zorg, dat is het streven!
Goedemorgen, hoe kunnen wij u helpen?