SVRZ SVRZ Menu
SVRZ
Zoek Menu
Welkom

Wij heten u van harte welkom!

SVRZ portret Thijs van der Feen
Locatiemanager Thijs van der Feen

“Met uitzicht op het stadspark en op loopafstand van het sfeervolle Middelburgse centrum, is onze locatie Kranesteyn fraai gelegen. Wij bieden hier persoonlijke zorg aan mensen met dementie. Kom gerust eens langs voor een rondleiding. Wij verwelkomen u graag!”

Vraag een rondleiding aan
SVRZ Kranesteyn clienten en gebouw
Kom eens langs Ter Vestelaan 1, 3, 5 en 7
4333 GZ Middelburg
Bekijk onze contactgegevens Google Maps
De locatie

De beste zorg, in een landelijke omgeving

In het historische en gezellige Middelburg ligt Kranesteyn. De locatie is omgeven door veel groen. Bij ons ervaart u rust in een levendige omgeving.

Meer over de locatie

Groepswoningen voor mensen met dementie

In Kranesteyn bieden wij in vier groepswoningen zorg voor mensen met dementie. In een woning verblijven zes of zeven bewoners. U vindt de appartementen op de begane grond. Wij vinden het belangrijk dat uw leven zoveel mogelijk hetzelfde blijft zoals dat u dat thuis gewend was. We ondersteunen u met de juiste zorg.

Altijd iets te beleven

Kranesteyn heeft twee gezellige ruimtes waar we allerlei activiteiten organiseren. Ook ligt het vlakbij centrum voor zorg en revalidatie ’t Gasthuis. De naam zegt het al: ook hier bent u van harte welkom. U kunt gebruikmaken van alle voorzieningen die deze locatie biedt. In het restaurant kunt u genieten van een drankje of lekkere maaltijd. Alleen, met uw familie of met andere (buurt)bewoners. Als het mooi weer is, kunt u heerlijk genieten van het zonnetje in de tuin of op het terras. Ook kunt u aansluiten bij alle evenementen die georganiseerd worden. Er is bij ons altijd iets te doen!

Zorgaanbod

Samen gaan we voor de beste zorg!

Bij SVRZ kijken we naar de zorg die u nodig heeft. Bij Kranesteyn bieden wij in vier groepswoningen zorg aan bewoners met dementie.

Voorzieningen
  • pedicure
    Pedicure

    Pedicure

    Bij SVRZ vinden we de verzorging van uw voeten belangrijk. In overleg met u zorgen wij ervoor dat dit structureel wordt gedaan door een verzorgende of pedicure. Als u een medische indicatie heeft schakelen we hiervoor een gespecialiseerde pedicure in. Het is afhankelijk van uw indicatie of u de behandeling van de pedicure zelf moet betalen of niet. Kijk hier voor meer informatie.

Client met VR Bril bij SVRZ
Verhalen

VR bril op proef bij SVRZ

Jet van Boven, Teamleider zorg
Activiteiten

Altijd iets te beleven!

Op dit moment zijn er geen activiteiten gepland in deze locatie.
Bekijk de activiteiten die plaatsvinden in de andere locaties van SVRZ.

Naar agenda
Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlSVRZ is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering

Kwalitatief hoogwaardige zorg, dat is het streven!
Goedemorgen, hoe kunnen wij u helpen?