SVRZ SVRZ Menu
SVRZ
Zoek Menu
Welkom

Wij heten u van harte welkom!

SVRZ portret Thijs
Clusterdirecteur Oosterschelde Thijs van der Feen

“Alexiaplein ligt op een mooie locatie vlakbij het Veerse Meer en het centrum van Kamperland. Onze zorgprofessionals bieden hier persoonlijke zorg aan mensen met dementie. Wij doen dit kleinschalig in twee groepswoningen. Nieuwsgierig geworden? Neem gerust contact met ons op!”

Vraag een rondleiding aan
Kom eens langs Alexiaplein 1 en 1A
4493 EZ Kamperland
Bekijk onze contactgegevens Google Maps
De locatie

De beste zorg, vlakbij het Veerse Meer

In het hart van Noord-Beveland ligt Alexiaplein. De locatie is centraal gelegen, op loopafstand van het Veerse Meer en het centrum.

Meer over de locatie

Groepswoningen voor mensen met dementie

Wij bieden in twee groepswoningen zorg aan bewoners met dementie. In beide woningen verblijven zes of zeven bewoners. Wij werken op een kleinschalige manier. We vinden het belangrijk dat uw leven zoveel mogelijk hetzelfde blijft, zoals u dat thuis gewend was. U kunt uw appartement volledig naar eigen wens inrichten. Zo voelt u zich snel bij ons thuis. De appartementen hebben een huiskamer met open keuken, zodat u samen met uw medebewoners kunt koken en eten. Ook is er een terras en tuin, waar u lekker buiten kunt zitten.

Mooi gelegen

Alexiaplein ligt vlakbij het Veerse Meer. Hier kunt u prachtig wandelen of een tochtje maken op de duofiets. Ook organiseren wij tal van andere activiteiten. Op loopafstand vindt u de bushalte en het centrum met diverse winkels. Ook kunt u uw boodschappen laten bezorgen door de Albert Heijn bij ons in het dorp.

Zorgaanbod

Samen gaan we voor de beste zorg!

Bij SVRZ kijken we naar de zorg die u nodig heeft. Bij Alexiaplein bieden wij in twee groepswoningen zorg aan bewoners met dementie.

Voorzieningen
 • barber
  Kapper

  Kapper

  Als bewoner van Alexiaplein kunt u gebruikmaken van onze kapper. De kapper komt op afspraak in uw appartement langs om uw haar te verzorgen.

 • pedicure
  Pedicure

  Pedicure

  Bij SVRZ vinden we de verzorging van uw voeten belangrijk. In overleg met u zorgen wij ervoor dat dit structureel wordt gedaan door een verzorgende of pedicure. Als u een medische indicatie heeft schakelen we hiervoor een gespecialiseerde pedicure in. Het is afhankelijk van uw indicatie of u de behandeling van de pedicure zelf moet betalen of niet. Kijk hier voor meer informatie.

 • Geestelijke zorg

  Geestelijke zorg

  U kunt de kerkdiensten op televisie volgen.

Verhalen

Aandacht voor jezelf en voor elkaar

Suk Chang Muis, 1e Medewerker zorg IG
Activiteiten

Altijd iets te beleven!

Op dit moment zijn er geen activiteiten gepland in deze locatie.
Bekijk de activiteiten die plaatsvinden in de andere locaties van SVRZ.

Naar agenda
Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlSVRZ is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering

Kwalitatief hoogwaardige zorg, dat is het streven!
Goedenavond, hoe kunnen wij u helpen?