SVRZ SVRZ Menu
SVRZ
Menu

SVRZ & coronavirus

Wilt u de meest actuele informatie rondom het coronavirus? Kijk dan bij het nieuws!
Coronanieuws 

Welkom

Wij heten u van harte welkom!

SVRZ portret Jacqueline
Locatiemanager Jacqueline van den Hil

“Alexiaplein ligt op een mooie locatie vlakbij het Veerse Meer en het centrum van Kamperland. Onze zorgprofessionals bieden hier persoonlijke zorg aan mensen met dementie. Wij doen dit kleinschalig in twee groepswoningen. Nieuwsgierig geworden? Neem gerust contact met ons op!”

Vraag een rondleiding aan
SVRZ Alexiaplein client in de tuin
Kom eens langs Alexiaplein 1 en 1A
4493 EZ Kamperland
Bekijk onze contactgegevens Google Maps
De locatie

De beste zorg, vlakbij het Veerse Meer

In het hart van Noord-Beveland ligt Alexiaplein. De locatie is centraal gelegen, op loopafstand van het Veerse Meer en het centrum.

Meer over de locatie

Groepswoningen voor mensen met dementie

Wij bieden in twee groepswoningen zorg aan bewoners met dementie. In beide woningen verblijven zes of zeven bewoners. Wij werken op een kleinschalige manier. We vinden het belangrijk dat uw leven zoveel mogelijk hetzelfde blijft, zoals u dat thuis gewend was. U kunt uw appartement volledig naar eigen wens inrichten. Zo voelt u zich snel bij ons thuis. De appartementen hebben een huiskamer met open keuken, zodat u samen met uw medebewoners kunt koken en eten. Ook is er een terras en tuin, waar u lekker buiten kunt zitten.

Mooi gelegen

Alexiaplein ligt vlakbij het Veerse Meer. Hier kunt u prachtig wandelen of een tochtje maken op de duofiets. Ook organiseren wij tal van andere activiteiten. Op loopafstand vindt u de bushalte en het centrum met diverse winkels. Ook kunt u uw boodschappen laten bezorgen door de Albert Heijn bij ons in het dorp.

Zorgaanbod

Samen gaan we voor de beste zorg!

Bij SVRZ kijken we naar de zorg die u nodig heeft. Bij Alexiaplein bieden wij in twee groepswoningen zorg aan bewoners met dementie.

Voorzieningen
 • barber
  Kapper

  Kapper

  Als bewoner van Alexiaplein kunt u gebruikmaken van onze kapper. De kapper komt op afspraak in uw appartement langs om uw haar te verzorgen.

 • pedicure
  Pedicure

  Pedicure

  Bij SVRZ vinden we de verzorging van uw voeten belangrijk. In overleg met u zorgen wij ervoor dat dit structureel wordt gedaan door een verzorgende of pedicure. Als u een medische indicatie heeft schakelen we hiervoor een gespecialiseerde pedicure in. Het is afhankelijk van uw indicatie of u de behandeling van de pedicure zelf moet betalen of niet. Kijk hier voor meer informatie.

 • Kerk

  Kerk

  U kunt de kerkdiensten op televisie volgen.

Thank You For Caring op het raam - SVRZ
Verhalen

Thank you for caring

Monique Spijk , 1e medewerker zorg SVRZ Ter Valcke
Activiteiten

Altijd iets te beleven!

Op dit moment zijn er geen activiteiten gepland in deze locatie.
Bekijk de activiteiten die plaatsvinden in de andere locaties van SVRZ.

Naar agenda
Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlSVRZ is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering

Kwalitatief hoogwaardige zorg, dat is het streven!
Goedemiddag, Hoe kunnen wij u helpen?