SVRZ SVRZ Menu
SVRZ
Zoek Menu

Deskundige medewerkers staan voor u klaar

Een team van speciaal opgeleide verpleegkundigen, verzorgenden, artsen en vrijwilligers staat 24 uur per dag klaar voor onze cliënten. Voor alle medische verzorging die u nodig heeft maar ook voor liefdevolle zorg en aandacht. En heeft u hulp nodig van bijvoorbeeld een fysiotherapeut, een diëtist, een geestelijk verzorger of een specialist uit het ziekenhuis? Dan komen deze deskundigen naar de palliatieve unit toe. U heeft bij ons dus alle behandelingen, zorg en ondersteuning onder één dak.

Bekijk onze locaties

Een dag op de palliatieve unit

Op de palliatieve unit draait alles om uw persoonlijke wensen. We proberen u in deze laatste levensfase een volwaardig thuis te bieden. Uw familie en vrienden zijn altijd welkom, we werken niet met bezoektijden. Zij krijgen alle ruimte en mogelijkheden om mee deelgenoot te zijn in de zorg. Zij kunnen slapen in de familiekamer maar ook bij u op de kamer.

Uw kamer

Op de palliatieve unit heeft u een eenpersoonskamer met eigen badkamer en toilet. De kamers zijn ingericht met een hoog-laagbed, kledingkast, koelkast, tafel en stoel, wandklok, prikbord, koffiezetapparaat, waterkoker, glazen en kopjes en schotels. Ook is er een telefoon, een televisie- en internetaansluiting. U bent natuurlijk vrij om de kamer verder in te richten met uw eigen vertrouwde spullen.

Lees hier meer over palliatieve zorg bij SVRZ

Folder palliatieve zorg

Goed om te weten!

Waar vind ik deze zorg?

Bekijk alle SVRZ locaties
Goedemorgen, hoe kunnen wij u helpen?