SVRZ SVRZ Menu
SVRZ
Zoek Menu

Een eigen plek voor iedere bewoner

Iedere groepswoning heeft een grote gemeenschappelijke leefruimte met een woonkamer en een keuken. Daarnaast heeft u een eigen kamer met douche en toilet. Wij vinden het belangrijk dat u zich op uw gemak voelt. En dat u wordt omringd door herkenbare dingen. Daarom stimuleren we u om uw kamer verder in te richten zoals u dat zelf graag wilt.

Bekijk onze locaties
SVRZ Groepswoning Gors clienten

Specialistische zorg

Alle cliënten hebben een persoonlijk begeleider die de eerste contactpersoon is voor de cliënt en de familie. Het multidisciplinaire zorgteam bestaat uit verzorgenden die een aanvullende scholing hebben gekregen over kleinschalige zorg voor mensen met een verstandelijke beperking en dementie. Een arts is verantwoordelijk voor de medische zorg en kan daarbij ook gebruik maken van de expertise van een arts voor verstandelijk gehandicapten. Heeft u begeleiding nodig van een psycholoog, fysiotherapeut, ergotherapeut, logopedist of diëtist, dan bezoeken zij u in de woning.

SVRZ de Kraayert restaurant

Voorzieningen

Zorgcentrum SVRZ De Kraayert ligt midden in Lewedorp en is sterk verbonden met het dorp en de omgeving. Het Grand Café van De Kraayert is dagelijks geopend. Meerdere malen per week worden er activiteiten en evenementen georganiseerd.

Goed om te weten!

Waar vind ik deze zorg?

Bekijk alle SVRZ locaties
Goedemorgen, hoe kunnen wij u helpen?