SVRZ SVRZ Menu
SVRZ
Zoek Menu

Aandacht voor alle aspecten van de mens

We hebben aandacht en zorg voor de psychische, de sociale én de lichamelijke aspecten van de cliënten. We stimuleren en ondersteunen hen om datgene wat ze zelf nog kunnen te blijven doen. Zo proberen we achteruitgang te voorkomen.

Bekijk onze locaties

Specialistische zorg in een therapeutisch klimaat

Het therapeutische klimaat in de woning is gericht op het samen, actief onderhouden van onderlinge relaties. Alle cliënten hebben een persoonlijk begeleider die de eerste contactpersoon is voor de cliënt en de familie. De cliënten worden bijgestaan door een team dat bestaat uit zorgmedewerkers, een psycholoog, een maatschappelijk werker en een arts. Is er begeleiding nodig van een fysiotherapeut, een ergotherapeut of een logopedist? Dan staan deze SVRZ-medewerkers voor u klaar. Met de mantelzorgers overleggen wij welke ondersteuning zij willen blijven bieden. Daar maken we samen afspraken over. En er zijn ook vrijwilligers die helpen en ondersteunen.

Invulling van de dag

In de groepswoning verloopt de dag zoals in een gezin. Boodschappen doen, koken, tafel dekken, samen de maaltijd gebruiken, schoonmaken, leuke dingen doen… het gebeurt er allemaal. Alle activiteiten stemmen we af op de wensen en mogelijkheden van de cliënten. We stimuleren hen om zoveel als mogelijk actief bezig te blijven.

Goed om te weten!

Waar vind ik deze zorg?

Bekijk alle SVRZ locaties
Goedemorgen, hoe kunnen wij u helpen?