SVRZ SVRZ Menu
SVRZ
Zoek Menu
Huishoudelijke zorg SVRZ ZorgThuis

SVRZ kan u op twee manieren zorg verlenen bij u thuis op Walcheren. Zo biedt SVRZ onder andere wijkverpleging aan. Een wijkverpleegkundige is een gespecialiseerde verpleegkundige die actief is in uw wijk. Hij of zij kan u bijvoorbeeld helpen met het aantrekken van uw steunkousen, het verzorgen van een wond of u helpen om te douchen. Met de thuiszorg van de wijkverpleegkundige krijgt u deze zorg, en kunt u toch gewoon thuis blijven wonen.

Naast wijkverpleging biedt SVRZ ook huishoudelijke zorg aan op Walcheren. Een huishoudelijke zorgmedewerker helpt u met huishoudelijke taken. Dit kan bijvoorbeeld handig zijn wanneer u dit niet meer zelf kunt doen door een ongeluk, een beroerte of een ziekte. In dergelijke gevallen kan Thuiszorg op Walcheren een uitkomst bieden. Wat er precies nodig is en dient te gebeuren, bepalen we samen met u en/of eventueel uw mantelzorger.

Medewerker en auto SVRZ ZorgThuis

Waarom Thuiszorg op Walcheren van SVRZ

  • Deskundige en gespecialiseerde medewerkers
  • Altijd een passende oplossing
  • SVRZ is gespecialiseerd in ouderenzorg
  • Kleine teams met bekende gezichten
  • Nauwe samenwerking met huisartsen

Hoe vraagt u thuiszorg op Walcheren aan?

Voor meer informatie over thuiszorg op Walcheren of over uw wijkverpleegkundige, kunt u onze zorglijn bellen: 0900 – 78 79 777. De zorglijn is op werkdagen van 8.00 – 17.00 uur bereikbaar.

Goedemorgen, hoe kunnen wij u helpen?