SVRZ SVRZ Menu
SVRZ
Zoek Menu
Huishoudelijke zorg SVRZ ZorgThuis

Huishoudelijke zorg

Bij huishoudelijke zorg helpt een van onze medewerkers u met huishoudelijke taken. De precieze werkzaamheden en taken bepalen we in overleg met u en/of uw mantelzorger. Huishoudelijke hulp is ideaal wanneer u dit niet meer zelf kunt doen door bijvoorbeeld een beroerte of een ziekte. Naast de huishoudelijke zorg kunt u op Noord- en Zuid-Beveland ook hulp ontvangen van een wijkverpleegkundige. Een wijkverpleegkundige helpt u met meer gespecialiseerde zorgtaken zoals het verwisselen van een katheter, het zetten van een injectie of het verzorgen van een wond. Daarnaast kan een wijkverpleegkundige u ook helpen om te douchen of u helpen om steunkousen aan te trekken. Deze vorm van zorg is ideaal voor de cliënt, want hij of zij kan deze zorg ontvangen en toch gewoon in de vertrouwde omgeving thuis blijven wonen.

Medewerker en auto SVRZ ZorgThuis

Waarom thuiszorg van SVRZ

  • Altijd een passende oplossing
  • Deskundige, gespecialiseerde en respectvolle medewerkers
  • Kleine teams met bekende gezichten voor de cliënt
  • Nauwe samenwerking met (huis)artsen en andere welzijnsmedewerkers

SVRZ heeft meerdere woonzorgcentra in Noord-Beveland en Zuid-Beveland waar we thuiszorg aanbieden. Zo hebben we onder andere locaties in Goes, Wolphaartsdijk en Heinkenszand. Uiteraard is dit slechts een kleine greep uit de locaties waar we zorg aan huis bieden. Ook voor bijvoorbeeld thuiszorg op Walcheren of thuiszorg in Zeeuws-Vlaanderen kunt u bij ons terecht.

Bent u benieuwd hoe u in aanmerking kunt komen voor Thuiszorg van SVRZ op De Bevelanden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Goedenavond, hoe kunnen wij u helpen?