SVRZ SVRZ Menu
SVRZ
Zoek Menu

SVRZ is de laatste jaren flink gegroeid, waardoor er meer verantwoordelijkheid bij één bestuurder is komen te liggen. Dat maakt SVRZ kwetsbaar. Daarnaast is het van groot belang om de toekomst flexibel tegemoet te kunnen treden. Daarom is de Raad van Bestuur uitgebreid van 1 naar 2 personen.

Angela Bras, bestuurder van SVRZ, is blij met de komst van Dennis: “Er wordt veel creativiteit en inbreng gevraagd van bestuurders om de zorg in Zeeland en dus ook binnen SVRZ richting de toekomst anders in te richten. Ik ben heel blij dat ik die verantwoordelijkheid nu samen met Dennis kan gaan invullen. Dennis heeft veel ervaring met veranderprocessen, hij kent de Zeeuwse zorg goed en is een fijne samenwerkingspartner.”

Dennis de Rijke: “Ik ben blij met deze benoeming en zeer enthousiast om de uitdagingen gezamenlijk met Angela op te pakken. Ik kijk ernaar uit om mijn netwerk te benutten voor zo’n mooie, vooruitstrevende zorgorganisatie als SVRZ.” Lees hier de motivatie van Dennis.

Angela Bras en Dennis de Rijke vormen een collegiaal bestuur. In de komende maanden worden de aandachtsgebieden onderling verdeeld.

Goedemorgen, hoe kunnen wij u helpen?