SVRZ SVRZ Menu
SVRZ
Zoek Menu
Welkom

Wij heten u van harte welkom!

SVRZ portret Piet
Clusterdirecteur Zeeuws-Vlaanderen Piet Huijzers

“Bij ontmoetingscentrum De Orangerie bieden wij u extra begeleiding en ondersteuning bij geheugenproblemen. Ons doel is om ervoor te zorgen dat u zo lang mogelijk thuis kunt blijven wonen. Ook organiseren we allerlei activiteiten waar u aan mee kunt doen. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem gerust contact met ons op!”

Vraag een rondleiding aan
SVRZ Orangerie clienten
Kom eens langs Willem de Zwijgerlaan 1
4571 GV Axel
Bekijk onze contactgegevens Google Maps
De locatie

Extra begeleiding en ondersteuning, altijd dichtbij

De Orangerie is een ontmoetingscentrum. Wij bieden hier dagbesteding, begeleiding en ondersteuning aan mensen met lichte tot wat verder gevorderde geheugenproblemen die nog thuis wonen. Ook hun mantelzorgers zijn van harte welkom.

Meer over de locatie

Aandacht voor u en uw mantelzorger

Woont u nog thuis, heeft u beginnende of verder gevorderde geheugenproblemen en heeft u behoefte aan extra begeleiding en ondersteuning? U bent dan samen met uw mantelzorger van harte welkom in ons ontmoetingscentrum. Zoals de naam al doet vermoeden kunt u hier andere mensen ontmoeten. Ons doel is om ervoor te zorgen dat u zo lang mogelijk thuis kunt blijven wonen. Door samen in gesprek te blijven en praktische adviezen te krijgen, kunnen bepaalde problemen verminderd of zelfs voorkomen worden. Ook organiseren wij allerlei activiteiten, evenementen en uitstapjes waar u aan mee kunt doen. In groepsverband, maar uiteraard is er ook ruimte om iets voor uzelf te doen. Ook bewegen is een goede manier om geheugenproblemen te verminderen. Daarom kunt u regelmatig deelnemen aan een bewegingsactiviteit. Speciaal voor mantelzorgers zijn er gespreksgroepen. Hier leert u andere mantelzorgers kennen en kunt u ervaringen met elkaar delen.

Alles binnen handbereik

Ons ontmoetingscentrum is ondergebracht in woonzorgcentrum De Welstede. Ook ligt De Orangerie vlakbij ons zorgcentrum De Vurssche. U kunt dan ook gebruikmaken van alle voorzieningen die De Vurssche biedt.

Zorgaanbod

Samen gaan we voor de beste zorg!

Bij SVRZ kijken we naar de zorg die u nodig heeft. Bij De Orangerie bent u samen met uw mantelzorger welkom in het ontmoetingscentrum.

Cliënt SVRZ in helikopter
Verhalen

Op 96-jarige leeftijd in de wolken

Mevrouw Brandt, Cliënt
Activiteiten

Altijd iets te beleven!

Op dit moment zijn er geen activiteiten gepland in deze locatie.
Bekijk de activiteiten die plaatsvinden in de andere locaties van SVRZ.

Naar agenda
Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlSVRZ is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering

Kwalitatief hoogwaardige zorg, dat is het streven!
Goedemorgen, hoe kunnen wij u helpen?