SVRZ SVRZ Menu
SVRZ
Zoek Menu
Naar agenda overzicht
 • SVRZ Tholen, Ten Anker

  Zaterdag 26 juni start de Tour de France, normaal gesproken niet iets waar de meesten van ons van wakker liggen, maar.. dit jaar is alles anders.

 • Wanneer?
  ma. 28 jun t/m vr. 16 jul
 • Meer informatie?

  De teams Welzijn en BOA hebben ervoor gezorgd dat SVRZ-Tholen meedoet met de eerste Nederland-Vlaamse editie van de Silverfit Tour de Mile. Silverfit is al bekend in Ten Anker: de cliënten van de fysio en dagbehandeling kennen het beeldscherm met de camera waarmee je op een leuke manier oefeningen kunt doen in computer-spelvorm. Tijdens De Tour de France hebben we er nog een scherm bij: de Silverfit Mile. Dit scherm vindt u met 2 fietsen in de Klipper. We fietsen dagelijks mee met de mannen in De Tour. Op onze eigen wijze. We doen elke dag een nieuwe route die gebaseerd is op de echte route van die dag in De Tour. Er is zeker een wedstrijd element, maar ook voor deze Tour geldt de Olympische gedachte: “Meedoen is belangrijker dan winnen”

  In de Klipper zult u zich in Frankrijk wanen. Bovendien is er iedere week een quiz waaraan u mee kunt doen, en soms kunt u weer op adem komen onder het genot van Franse hapjes en drankjes. In deze periode is het ook mogelijk om live meekijken naar de echte Tour de France. De bekende “rustdagen in de tour” houden wij ieder weekend. Van maandag 28 juni tot en met vrijdag 16 juli bent u na 10.00 uur van harte uitgenodigd om een traject te komen fietsen of om de fietsers aan te moedigen. Inschrijven is voorlopig niet nodig. Wanneer blijkt dat er zo veel animo is (wat we uiteraard hopen) dat er lange wachttijden ontstaan, zullen we starten met inschrijving ter plaatse. We vragen alle medewerkers hieraan mee te werken: dat kan door cliënten mee te nemen naar de Klipper, maar ook door zelf mee te fietsen. We hopen er met z’n allen een gezellig evenement van te maken!! à bientôt!

  Deze activiteit is voor cliënten van SVRZ.

 • Voor wie?
  Iedereen is welkom
Goedemiddag, hoe kunnen wij u helpen?