SVRZ SVRZ Menu
SVRZ
Zoek Menu
Naar agenda overzicht
 • Waar?
  Noordpoortplein 2
  4331 RN Middelburg
 • Wanneer?
  ma. 1 mrt t/m vr. 12 mrt, 10:00 uur
 • Meer informatie?

  Topstukken on tour: 

  ’t Gasthuis is de tentoonstelling Topstukken on Tour  aangeboden door Stichting Museum plus bus.  Deze zal tentoongesteld worden in ’t restaurant van ’t Gasthuis van 1 t/m 12 Maart.

  Beschilderde stenen route:

  In de tuin van ’t Gasthuis liggen beschilderde stenen. Er is een papier waar foto´s op staan van alle stenen die in de tuin liggen, hierop kan aangekruist worden welke stenen er gevonden zijn. Men kan dit papier halen bij de informatiebalie of op de afdeling. 

  Kunst speurtocht,  8 t/m 14 maart                              

  Door de tuin verspreid hangen 10 vragen over bekende kunstwerken en kunstenaars. Kunnen alle  vragen beantwoord worden? Er kan een antwoordenformulier opgehaald worden bij de informatiebalie op de afdeling en kan ingeleverd worden in de daarvoor bestemde doos in de hal. Voor alle cliënten die hebben deelgenomen aan de speurtocht is er een kleinigheidje na afloop van het kunstproject.                            

  Mona Lisa puzzel:

  In de hal van t’ Gasthuis hebben we een puzzel van de Mona Lisa neergelegd. wie kan ons helpen om deze puzzel af te maken?

  Lunchen, 1 t/m 19 maart:

  Op uitnodiging van de medewerkers welzijn kunnen cliënten gezellig komen lunchen in de AB-ruimte. Er zal per huiskamer uitgenodigd ontvangen.

 • Voor wie?
  Iedereen is welkom
Goedemiddag, hoe kunnen wij u helpen?