SVRZ SVRZ Menu
SVRZ
Zoek Menu

De medische behandelaren van SVRZ staan voor u klaar

Bij SVRZ vinden we het belangrijk om ervoor te zorgen dat u zoveel mogelijk zelf kunt blijven doen. En dat u zich zowel lichamelijk, geestelijk als sociaal prettig voelt. Wij willen bijdragen aan uw welzijn en ervoor zorgen dat u zo goed mogelijk kunt functioneren. Daarom staan onze medische behandelaren 24 uur per dag en 7 dagen per week voor u klaar. De medische behandelaren van SVRZ werken in de regio’s Walcheren, de Bevelanden, Tholen en Zeeuws-Vlaanderen.

Wat kunt u van onze medische behandeling verwachten?

 • Een helder behandelplan
  Als u voor het eerst bij SVRZ komt, bespreken we met u en/of met uw vertegenwoordiger wat de behandelmogelijkheden zijn. De afspraken die we maken, leggen we vast en evalueren we regelmatig.
 • Efficiënte samenwerking
  Om u zo goed mogelijk te ondersteunen, kijken we bij SVRZ vanuit verschillende vakgebieden naar uw situatie. Dit heet multidisciplinaire samenwerking.

Wie staan er voor u klaar?

 • Specialist ouderengeneeskunde
  Specialisten ouderengeneeskunde begeleiden en behandelen kwetsbare ouderen die te maken hebben met meerdere chronische ziekten. Dit kunnen lichamelijke ziekten zijn, maar ook geheugenstoornissen of een combinatie van beide.
 • Artsen
  Bij Begeleiding & Behandeling werken naast de specialisten ouderengeneeskunde ook basisartsen, artsen in opleiding en (voormalig) huisartsen.
 • Verpleegkundig specialisten en physician assistants
  Verpleegkundig specialisten en physician assistants zijn ervaren verpleegkundigen of behandelaren die na hun hbo-opleiding nog een masteropleiding hebben gevolgd. Zij zijn speciaal opgeleid om veelvoorkomende taken van artsen over te nemen. Voor medische handelingen die buiten hun expertise vallen roepen ze de hulp in van een specialist ouderengeneeskunde.
 • Doktersassistenten en medisch secretaresses
  De doktersassistenten en medisch secretaresses van de medische dienst zorgen voor praktische en administratieve ondersteuning. Zo beantwoorden zij uw telefonische vragen en verrichten zij verpleegtechnische handelingen zoals oren spuiten, INR prikken bij trombose en de griepprik plaatsen.
 • Stagiaires en coassistenten
  Omdat SVRZ een erkende opleidingsinstelling is, hebben we regelmatig stagiairs en coassistenten in huis. Daardoor kan het voorkomen dat u door verschillende mensen behandeld wordt. Dankzij deze studenten houden we een frisse blik en zijn we op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen. Zo blijven we bouwen aan de kwaliteit van ons medisch team om ook in de toekomst de continuïteit van zorg te kunnen garanderen.
Goedemorgen, hoe kunnen wij u helpen?