Wie zijn wij?
Stichting Vrienden van De Blide, De Redoute & ’t Verlet is een steunstichting die financiële middelen verwerft door het organiseren van activiteiten gen gunste van de bewoners van Zorgcentra SVRZ De Blide te Terneuzen, De Redoute te Sas van Gent en ’t Verlaet in Westdorpe. De Stichting is in december 1995 opgericht, toen enkel nog voor  De Redoute te Sas van Gent. In 2019 zijn daar De Blide & ’t Verlaet aan toegevoegd.

Wat doet de Stichting
Er worden op de locaties verschillende activiteiten georganiseerd, denk hierbij aan bingoavonden, themamarkten, wafels bakken, kaartjes maken etc. De opbrengsten hiervan komen ten goede aan de Vriendenstichting en worden o.a. gebruikt voor uitstapjes met bewoners, aanschaf van materialen en bijzondere optredens zoals musicals & cabaret. Daarnaast hebben wij ook donateurs die jaarlijks hun bijdrage leveren aan de Stichting.

Vacature Bestuursfunctie
Ter versterking van ons huidige bestuur zijn wij op zoek naar nieuwe bestuursleden. Heeft u affiniteit met ouderen of heeft u binding met één van onze locaties? Heeft u nog wat tijd over en wilt u zich inzetten voor onze ouderen? Dan bent u misschien wel ons nieuw bestuurslid.

Heeft u interesse, of wilt u meer informatie? Stuur dan een mailtje naar: vriendenvanblideredouteverlaet@svrz.nl of bel naar 088-8873994.

Wij zijn benieuwd naar uw reactie!

  • Gemeente: Terneuzen
  • Dag en tijd in overleg
Meld u aan!

Meer informatie?

Neem vrijblijvend contact met ons op:

Gemeente: Terneuzen

Locatie: SVRZ Zeeuws-Vlaanderen (locatie SVRZ De Blide, De Redoute, 't Verlaet)

Janneke de Kam