Stap 1 Contact met de vrijwilligerscoördinator

Neem contact op met de vrijwilligerscoördinator van SVRZ in de regio waarin u interesse hebt. Hier vindt u alle vrijwilligerscoördinatoren met hun contactgegevens. U kunt ook een algemeen contactformulier invullen. U wordt dan zo spoedig mogelijk gebeld.

Stap 2 Kennismakingsgesprek

In een kennismakingsgesprek met de vrijwilligerscoördinator krijgt u algemene informatie en bespreekt u samen de mogelijkheden van vrijwilligerswerk die bij u en de organisatie past.

Stap 3 Proefperiode en evaluatie

Als u besluit om vrijwilliger te worden, gaat u van start voor een proefperiode van minimaal twee maanden. Na deze periode nodigt de vrijwilligerscoördinator u uit voor een evaluatiegesprek. Als deze evaluatie voor beide partijen positief is, ondertekent u een samenwerkingsovereenkomst en bent u officieel vrijwilliger bij SVRZ. Deze overeenkomst kan van beide kanten worden opgezegd. Door u als vrijwilliger, als het vrijwilligerswerk niet meer voldoet aan uw verwachtingen, of door SVRZ als daar zwaarwegende redenen voor zijn.

 

Meer weten?

U kunt altijd vrijblijvend contact opnemen. We staan u graag te woord en bespreken graag samen met u de mogelijkheden en wensen. Wij hopen u binnenkort te verwelkomen op een van onze locaties.