SVRZ SVRZ Menu
SVRZ
Zoek Menu
Huishoudelijke zorg SVRZ ZorgThuis

SVRZ biedt onder andere huishoudelijke zorg en wijkverpleegkundige zorg. Een medewerker huishoudelijke zorg helpt u met huishoudelijke taken, wanneer u dit niet meer zelf kunt doen door bijvoorbeeld een beroerte, een ziekte of een ongeluk. In die gevallen kan Thuiszorg in Zeeuws Vlaanderen of in een andere regio van Zeeland van SVRZ een uitkomst bieden. Met de huishoudelijke zorg helpen onze medewerkers u met allerlei taken in het huishouden. Wat er precies moet gebeuren bepalen we samen met u en/of eventueel uw mantelzorger.

Naast huishoudelijke zorg bieden we ook wijkverpleegkundige zorg in Zeeuws Vlaanderen. Een wijkverpleegkundige is een gespecialiseerde verpleegkundige die actief is in uw wijk. Hij of zij kan u bijvoorbeeld helpen om te douchen, het aantrekken van steunkousen of het verzorgen van een wond. Met de zorg van de wijkverpleegkundige krijgt u deze zorg, en kunt u toch gewoon thuis blijven wonen.

Medewerker en cliënt SVRZ ZorgThuis

Daarom Thuiszorg in Zeeuws Vlaanderen van SVRZ

  • SVRZ is gespecialiseerd in ouderenzorg
  • Kleine teams met bekende gezichten
  • Nauwe samenwerking met huisartsen
  • Deskundige medewerkers
  • Altijd een passende oplossing

Hoe vraagt u thuiszorg in Zeeuws Vlaanderen aan?

Voor meer informatie over thuiszorg van SVRZ of over uw wijkverpleegkundige, kunt u onze zorglijn bellen: 0900 – 78 79 777. Wilt u direct huishoudelijke hulp aanvragen? Dan heeft u een indicatie nodig die u bij het Wmo-loket van uw gemeente kunt aanvragen.

Goedemorgen, hoe kunnen wij u helpen?