SVRZ SVRZ Menu
SVRZ
Zoek Menu
Huishoudelijke zorg SVRZ ZorgThuis

ZorgThuis van SVRZ

Bij SVRZ bieden we op twee manieren thuiszorg aan in Tholen. Zo bieden we huishoudelijke zorg en wijkverpleging aan. Bij huishoudelijke zorg helpt een van onze medewerkers u met huishoudelijke taken. Wat er precies moet gebeuren bepaalt u en/of uw mantelzorger samen met ons. Huishoudelijke hulp is ideaal wanneer u dit niet meer zelf kunt doen door bijvoorbeeld een beroerte of een ziekte.

Naast huishoudelijke zorg bieden we vanuit SVRZ ook wijkverpleging aan in Tholen. Wijkverpleging is zorg bij u thuis die u krijgt van een wijkverpleegkundige. Denk hierbij bijvoorbeeld aan hulp om te douchen, het aantrekken van steunkousen of gespecialiseerde zorg zoals het verwisselen van een katheter of het zetten van een injectie. Deze vorm van zorg is ideaal voor de cliënt, want hij of zij kan deze zorg ontvangen en toch gewoon thuis blijven wonen.

Medewerker en auto SVRZ ZorgThuis

De voordelen van thuiszorg van SVRZ

  • Deskundige, gespecialiseerde en respectvolle medewerkers
  • Kleine teams met bekende gezichten voor de cliënt
  • Nauwe samenwerking met (huis)artsen en andere welzijnsmedewerkers
  • Altijd een passende oplossing

Bent u benieuwd hoe u in aanmerking kunt komen voor Thuiszorg van SVRZ in Tholen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie of bekijk de folder.

Goedemorgen, hoe kunnen wij u helpen?