Pakket Welzijn en Zorg

Het Pakket Welzijn en Zorg is voor bewoners van een woonzorgcentrum waar SVRZ zorg verleent. Het Pakket Welzijn en Zorg bestaat onder andere uit een EHBO functie. Die functie houdt in dat er iemand van SVRZ naar u toe komt als u op het alarm drukt. Het alarm is zo georganiseerd dat we altijd weten waar we moeten zijn en wie u bent. Om deze EHBO functie te kunnen bieden maken we vooraf eerst een aantal afspraken met u.

Als bewoner van het woonzorgcentrum kunt u ook beroep doen op de wijkverpleegkundige. De wijkverpleegkundige is er voor al uw vragen over zorg en welzijn. Dus bijvoorbeeld als u vragen heeft over een indicatie, of over mantelzorg. Of als u meer wilt weten over een bepaald ziektebeeld. U kunt uw vraag stellen op een inloopspreekuur of via e-mail.

 

Naast deze onderdelen kan het Pakket Welzijn en Zorg nog meer omvatten. Bijvoorbeeld deelname aan activiteiten die georganiseerd worden. Dat is afhankelijk van waar uw woont. De kosten voor het Pakket Welzijn en Zorg kunnen daarom variëren en zijn opgenomen in de servicekosten van uw woning.

 

Bekijk de folder over het Pakket Welzijn en Zorg.
In 2020 bedraagt de prijs van het pakket € 21,31 per maand.

Suggesties?