SVRZ SVRZ Menu
SVRZ
Zoek Menu

Focus op vitaliteit van medewerkers

Als SVRZ-medewerker ben jij ons meest waardevolle kapitaal en dé schakel tussen de organisatie en de cliënt. Juist daarom is het belangrijk dat jij je werk bij SVRZ met plezier, voldoening én in goede gezondheid kunt uitoefenen. Jij hebt hierin de regie, SVRZ helpt je erbij!

De 6 SVRZ pijlers

  1. In dialoog loopbaan afspraken maken;
  2. Veiligheid & vertrouwen;
  3. We doen het samen;
  4. Goede balans in werk & privé;
  5. Persoonlijke aandacht & waardering;
  6. Goed toegerust zijn.

Met deze zes pijlers draagt SVRZ bij aan jouw werkgeluk. Maar jij weet als geen ander wat jij hiervoor nodig hebt. Luister dus goed naar jezelf en pak de mogelijkheden die SVRZ je biedt!

De visietekening van de medewerker (zie afbeelding hierboven) ondersteunt deze 6 pijlers en doelstellingen in beeld en woord. Voor alle medewerkers van SVRZ is het een hulpmiddel om eenvoudiger keuzes te maken in wat bijdraagt aan jouw vitaliteit en die van je collega’s.

video

- Visie op de medewerker van SVRZ

Bekijk de video

Kwaliteit van medewerkers binnen SVRZ

SVRZ biedt een groot aanbod aan zorg en dit vraagt om een diversiteit aan medewerkers. Het grootste deel van de medewerkers binnen SVRZ heeft een zorgopleiding niveau 3. Bij SVRZ kunnen medewerkers zich continu laten bijscholen en ontwikkelen in hun vak.

Medewerkers naar locatie, in FTE

GH = ’t Gasthuis / VE = Veere / TV = Ter Valcke / BO = Borsele / TA = Tholen / TS = Ter Schorre / VM = De Vurssche en De Molenhof / BRV = De Blide, De Redoute en ’t Verlaet / SC = Servicecentrum / MD = Medische Dienst

Groei in zorgvraag & medewerkers

SVRZ speelt continu in op de dynamiek van de veranderende zorgvraag. Dit vraagt om diverse competenties maar ook om voldoende medewerkers. Ondanks de huidige arbeidsmarktkrapte lukte het SVRZ de afgelopen jaren om op een geleidelijke wijze uit te breiden in het aantal medewerkers qua omvang dienstverband.

Dit is mogelijk geweest door het aantrekken van meer leerlingen, zij-instromers, ontwikkeling in de breedte binnen de organisatie én door het interesseren van mensen van binnen en buiten de zorg voor een baan bij SVRZ.

SVRZ blijft een populaire werkgever

SVRZ is door zijn medewerkers hoger beoordeeld op goed werkgeverschap dan andere zorgorganisaties. Medewerkers van SVRZ voelen zich gewaardeerd en krijgen alle ruimte om goede zorg te geven aan de cliënten van SVRZ. Daarnaast vinden ze diverse algemene zaken goed geregeld bij SVRZ en krijgen ze kansen om zich verder te ontwikkelen.

De website: www.werkenbijsvrz.nl blijft een populaire plek voor werkzoekenden.

Per kwartaal bezoeken zo’n 40.000 mensen de website, waarbij zij jobalerts instellen en/of direct online solliciteren op een openstaande vacature.

Het aantal vrijwilligers in 2023

Goedemorgen, hoe kunnen wij u helpen?