SVRZ SVRZ Menu
SVRZ
Zoek Menu

Keurmerk Prezo Care

Bij SVRZ krijgt u vanzelfsprekend zorg aangeboden door goed geschoolde medewerkers die werken volgens professionele standaarden. Kwaliteit is bij SVRZ geen toeval. Het is het gevolg van onze kritische manier van werken en van onze voortdurende aandacht voor kwaliteit.

De kwaliteit van zorg bij SVRZ voldoet aan het Prezo Care keurmerk dat SVRZ sinds 2019 in bezit heeft. SVRZ is al meer dan 2 jaar Prezo gecerticeerd. Nu Prezo Care, meer waardegedreven. Ook na de tussentijdse audit van eind 2020 heeft SVRZ weer opnieuw bevestiging van het keurmerk gekregen. Aandachtspunten uit audit waren al onder aandacht en daarop waren al verbeteracties uitgezet.

 

Nieuwsbericht over tussentijdse audit 2020

Kwaliteitsplan SVRZ

Bij SVRZ maken we jaarlijks een kwaliteitsplan.

Kwaliteitsplan 2024

Kwaliteitsverslag SVRZ

Bij SVRZ maken we jaarlijks een kwaliteitsverslag.

Kwaliteitsverslag 2022

Audits

Bij SVRZ houden we regelmatig in- en externe audits om de kwaliteit van zorg te waarborgen.

Interne brandveiligheid audit
In de locaties van SVRZ wordt periodiek een inspectiecertificering voor de brandveiligheidsinstallaties uitgevoerd en bij de meest recente controle is het inspectiecertificaat opnieuw behaald.

Legionellapreventie
In de locaties van SVRZ laten we conform het legionellabeleid periodiek watermonsters nemen, indien nodig nemen we passende maatregelen

Interne dossier screening
Bij SVRZ worden in een cyclisch proces continue zorgdossiers gescreend. De screening is conform planning uitgevoerd en er is uitleg gegeven over de uitkomst van de screenings, waarbij gebruik is gemaakt van beeldbellen. Op basis daarvan kunnen de teams verbeteringen doorvoeren.

Hygiëne-en HACCP audit
Op alle locaties van SVRZ worden conform het hygiënebeleid jaarlijks hygiëne- en HACCP audits uitgevoerd, indien nodig nemen we de benodigde acties.

Inspectie­rapporten

Ook de inspectie houdt toezicht op de kwaliteit van zorg bij SVRZ. Inspectierapporten zijn openbaar en publiceren we hier op onze website.

Goedemiddag, hoe kunnen wij u helpen?