SVRZ SVRZ Menu
SVRZ
Zoek Menu

Bij SVRZ krijgt u vanzelfsprekend zorg aangeboden door goed geschoolde medewerkers die werken volgens professionele standaarden. Kwaliteit is bij SVRZ geen toeval. Het is het gevolg van onze kritische manier van werken en van onze voortdurende aandacht voor kwaliteit.

Kwaliteitssysteem SVRZ

Het kwaliteitssysteem van SVRZ is nauw verbonden met de SVRZ visie met de vijf uitgangspunten voor goede zorg, de kernwaarden en de organisatie pijlers. Het kwaliteitssysteem helpt SVRZ om de kwaliteit van onze diensten te monitoren, te beheersen en te verbeteren. Een externe audit biedt een onafhankelijke check of de organisatie een goed functionerend kwaliteitssysteem heeft. Het PREZO Care keurmerk levert een onafhankelijk bewijs dat het kwaliteitssysteem van SVRZ goed functioneert.

Tussentijdse audit 2020

De kwaliteit van zorg bij SVRZ voldoet aan het Prezo Care keurmerk dat SVRZ sinds 2019 in bezit heeft. In november 2020 was er een tussentijdse audit van het Prezo Care keurmerk met als conclusie:  SVRZ behoudt het Prezo Care Keurmerk voor alle locaties, de revalidatieafdelingen en ZorgThuis. Bekijk hier het volledige nieuwsbericht over de tussentijdse audit.

Eindaudit 2021

In oktober en november 2021 vond de eindaudit plaats met als conclusie: SVRZ behoudt het PREZO Care Keurmerk voor alle locaties, de revalidatieafdelingen en ZorgThuis. De auditoren trokken de volgende conclusies:

  • De rode draad door de jaren heen is dat SVRZ goed is in het bieden van persoonsgerichte zorg. Er is veel aandacht voor het welzijn van cliënten. Veel kleine locaties in dorpen blinken hierin uit.
  • SVRZ heeft zeer loyale en betrokken medewerkers. Zij zijn het goud van de organisatie, waar we zuinig op zijn.
  • Het meebewegen met veranderende vragen en ontwikkelingen krijgt op alle niveaus binnen de organisatie aandacht.
Goedemiddag, hoe kunnen wij u helpen?