SVRZ SVRZ Menu
SVRZ
Zoek Menu

Het Zomerfeest start om 10.00 uur met een muzikale opening en eindigt om 16.00 uur. Het belooft weer een gezellige dag te worden, met volop leuke activiteiten én lekkers voor jong en oud.

Optredens
Er zijn diverse optredens:

  • Om 10.30 uur geeft Country-DJ-Team KMW en country line dance een demonstratie. Het Duo Two of a Kind zal hen live muzikaal ondersteunen.
  • Tussendoor speelt het Domburgsch draaiorgel.
  • Vanaf 14.00 uur speelt het amusementsorkest Humoreske gezellige en herkenbare muziek.

Kofferbakverkoop
Op het parkeerterrein van SVRZ Simnia begint om 10.00 uur een kofferbakverkoop. Er zijn nog plaatsen beschikbaar. Aanmelden kan via telefoonnummer 088 – 887 1613 / 06 – 23 45 82 41. Mailen kan ook: J.de.Jager@SVRZ.nl.

Rommelmarkt
Verder is er een grote rommelmarkt. Ook dit jaar zijn er kramen met mooie bloemstukjes en allerlei zelfgemaakte artikelen.

Leuk voor de kinderen
Voor kinderen staat er een springkussen. Zij kunnen ervaren hoe leuk én moeilijk het is, om ring te steken bij het rolstoel ringrijden. Bij een loterij zijn leuke prijzen te winnen.

Volop lekkers
Natuurlijk wordt ook aan de inwendige mens gedacht. Op het terras zijn versgebakken wafels verkrijgbaar; een echte Simnia-traditie. Er is een foodtruck en u kunt genieten van een broodje worst, kroket, friet en natuurlijk diverse drankjes. Voor eten en drinken zijn munten nodig die te koop zijn bij de muntenkraam.

Goedemorgen, hoe kunnen wij u helpen?