SVRZ SVRZ Menu
SVRZ
Zoek Menu

De inzet van vrijwilligers is onmisbaar voor de zorg die SVRZ aan de cliënten biedt. Bij SVRZ staat het welzijn van cliënten hoog in het vaandel en de 1.500 vrijwilligers leveren daar een grote bijdrage aan. We willen hen dan ook laten zien en voelen dat we ontzettend blij met ze zijn. Een hele week lang!

Allerlei activiteiten

Op elke hoofdlocatie van SVRZ vinden leuke en afwisselende activiteiten plaats. Denk aan een fietstocht, bingo, beweegactiviteit en filmvertoning. Uiteraard met lekkere hapjes en drankjes erbij. Elke vrijwilliger van SVRZ ontvangt een magazine met daarin uitleg over alle activiteiten die plaatsvinden op de locatie waarop hij of zij werkzaam is. Bekijk hieronder alle magazines:

Magazine SVRZ Borsele
Magazine SVRZ De Blide / De Redoute / ’t Verlaet
Magazine SVRZ De Molenhof / De Vurssche
Magazine SVRZ ’t Gasthuis
Magazine SVRZ Simnia
Magazine SVRZ Ter Schorre
Magazine SVRZ Ten Anker
Magazine SVRZ Ter Valcke


Vrijwilliger worden?

Mensen die misschien vrijwilliger willen wórden, kunnen tijdens deze week op elke locatie binnenlopen voor een Groet & Ontmoet moment. Tijdens de Groet & Ontmoet momenten kunt u – zonder afspraak – binnenlopen en in een ontspannen sfeer een praatje maken en vragen stellen aan de vrijwilligers en vrijwilligerscoördinator. Zo komt u alles te weten over vrijwilligerswerk bij SVRZ. De mogelijkheden zijn talloos. U hoeft zich niet vooraf aan te melden. De koffie staat klaar!

Kijk hier voor de tijden en locaties waarop u welkom bent.

 

 

Goedemorgen, hoe kunnen wij u helpen?