SVRZ SVRZ Menu
SVRZ
Zoek Menu

In de afgelopen tien jaar heeft het ontmoetingscentrum vele bezoekers mogen ontvangen. Voor hen is het Palet een soort tweede huiskamer geworden. Om dit jubileum te vieren, vinden er in de eerste weken van het nieuwe jaar verschillende activiteiten plaats. Uiteraard met inachtneming van de COVID-19 maatregelen. Het wordt dus een zeer bescheiden feestje, koffie met gebak, en alle betrokkenen krijgen een leuke verrassing als aandenken.

Bezoekers
Wie zijn de bezoekers van het Palet? Mensen met beginnende dementie en hun partners. Vanuit de eigen woning kunnen zij het ontmoetingscentrum enkele dagdelen per week bezoeken. Laagdrempelig, en ondersteunend aan beiden. Mensen met beginnende dementie krijgen een leuk en actief programma aangeboden, dat aansluit bij hun belangstelling. De partners krijgen ondersteuning in het (leren) omgaan met hun veranderende partner, door middel van individuele gesprekken en gespreksgroepen. Het doel van het ontmoetingscentrum is dat beiden langer samen thuis kunnen blijven wonen.

Interesse?
Heeft u ook interesse om het SVRZ Ontmoetingscentrum te bezoeken? Neem dan contact op met uw huisarts of casemanager. Zij kunnen een WMO toewijzing of WLZ indicatie geven.

Goedemorgen, hoe kunnen wij u helpen?