SVRZ SVRZ Menu
SVRZ
Zoek Menu

Wij kijken terug op een mooi jaar waarin corona gelukkig geen grote rol meer speelde, waardoor er weer meer ruimte was voor nieuwe ontwikkelingen. Vooral de samenwerking met collega-organisaties in Zeeland heeft veel aandacht gekregen in 2022. Alleen door goed met elkaar samen te werken, kunnen we de zorg in Zeeland in de toekomst bereikbaar en beschikbaar houden.

Mooie resultaten 2022 geven positieve energie

Dan zijn er nog een paar gebeurtenissen, waar we erg trots op zijn:

  • Op Zorgkaart Nederland is de waardering van de dienstverlening van SVRZ gestegen van een 8,3 in 2021 naar een 8,5! We scoren bovendien regelmatig een 10!
  • De resultaten van het tevredenheidsonderzoek onder cliĆ«nten die ZorgThuis van SVRZ ontvangen, waren heel positief. Een groot compliment voor alle ZorgThuis medewerkers!
  • SVRZ locatie Ter Poorteweg in Koudekerke heeft zich ontwikkeld tot een Regionaal Expertise Centrum Korsakov voor zorgaanbieders en inwoners van Zeeland en omgeving.
  • In juni boden we alle 1.500 vrijwilligers van SVRZ allerlei activiteiten en veel aandacht in de Week van de Vrijwilliger. Mooie bijvangst: in deze week meldden tientallen nieuwe vrijwilligers zich aan.
  • We konden veel nieuwe medewerkers (ook zonder diploma) verwelkomen bij SVRZ. Mede door de succesvolle talentreizen die werden georganiseerd bij verschillende locaties.
  • SVRZ verduurzaamt steeds verder. We verlaagden de temperatuur en hebben het elektrische wagenpark uitgebreid met 2 elektrische bestelwagens. In Zeeland rijden nu 25 elektrische bedrijfswagens van SVRZ.

Voor meer ontwikkelingen en bijzondere momenten uit 2022 kunt u kijken op onze nieuwspagina. Op deze pagina kunt u lezen welke resultaten we al bereikt hebben voor onze meerjarenstrategie voor de periode 2020-2025.

Fijne feestdagen!

We hopen dat u ook terug kunt kijken op een mooi 2022. Daarbij wensen we u, samen met uw dierbaren, fijne feestdagen en veel mooie momenten voor 2023 toe.

Goedenavond, hoe kunnen wij u helpen?