SVRZ SVRZ Menu
SVRZ
Zoek Menu

SVRZ is De Willibrordus Stichting erg dankbaar voor deze gift. Piet Huijzers, locatiemanager SVRZ: “Hier hebben de bewoners jaren plezier van en het brengt medewerkers en familieleden dichterbij de cliënten.”

De Moofie Stick is een pratende beweegstick welke duidelijke en simpele instructies geeft. Hij zingt, knippert en reageert op aanraking en beweging. De Moofie Stick kan alleen of samen met anderen, onder begeleiding of zelfstandig worden gebruikt. Plezier krijgen in bewegen staat hierbij centraal. Stimuleren van beweging met Moofie Stick voorkomt verder fysieke en cognitieve achteruitgang.

De Qwiek up is speciaal ontwikkeld voor de belevingsgerichte zorg. Het is een mobiel product dat beelden projecteert op het plafond of op de muur, ondersteund met (rustgevende) muziek en geluid. De Qwiek up is er op gericht om de bewoners enerzijds mentaal te activeren, maar anderzijds ook juist te laten ontspannen wanneer de situatie hierom vraagt.

De Crdl is ontworpen voor mensen die moeite hebben met communicatie of sociale interactie, zoals mensen met dementie. Het verandert het menselijk lichaam in een muziekinstrument. Wanneer twee mensen de Crdl én elkaar gelijktijdig aanraken, vertaalt Crdl hun aanrakingen in geluid. Verschillende manieren van aanraking brengen verschillende geluiden voort die de emotionele verbinding kleur geven.

Goedemorgen, hoe kunnen wij u helpen?