SVRZ SVRZ Menu
SVRZ
Zoek Menu

Anders dan het gouden keurmerk wat we hiervoor hadden. Het is innovatief, het is reflectief, het gaat uit van de verhalen van elke dag en het laat zien dat wij oog hebben voor passende zorg, met een menselijke maat. Wij zijn trots dat wij het avontuur van de pilot met deze spannende en inspirerende methodiek zijn aangegaan. Daarmee laten we zien dat we elke dag op zoek zijn naar hoe de zorg en alles er omheen anders en beter kan.

Observaties
In de maanden september tot en met november bezocht een team van onafhankelijke auditoren bijna alle locaties van SVRZ. De nadruk van deze audit lag veel meer dan vroeger op praktijkbezoek, observaties en gesprekken met cliënten, medewerkers en vrijwilligers. Deze wijze van auditen sluit zo dicht mogelijk aan bij de werkelijkheid van alledag.

Oprechte aandacht
Conclusie van de auditoren is dat SVRZ er goed voor staat! Er zijn veel hardwerkende en betrokken medewerkers. En ondanks de drukte en personeelstekorten, ervaren de auditoren geen stress bij medewerkers. De zorg is over de hele linie heel persoonsgericht. Er is veel oprechte aandacht voor onze cliënten. Zorgmedewerkers kennen de cliënten goed. Doen vaak een stapje extra en hebben oog voor het netwerk van de cliënt.

Ik ben heel trots op onze medewerkers die elke dag weer met hun hoofd, hart en handen klaar staan voor onze cliënten. En de cliënt voorop stellen. Dit moment is dus een mooie blijk van waardering voor ons allemaal. We gaan door met onze aanpak en we blijven alert op de kwaliteit van de zorg.

Voor nu feliciteer ik alle medewerkers met dit geweldige resultaat!
Angela Bras, Bestuurder

Goedemorgen, hoe kunnen wij u helpen?