SVRZ SVRZ Menu
SVRZ
Zoek Menu

Het duurzame gebouw is voorzien van innovaties, volgens de laatste ontwikkelingen op het gebied van ouderenzorg en beleving. Zo wordt in de gangen van de woningen gebruik gemaakt van geurbeleving en biodynamische verlichting. De gangen ruiken hierdoor aangenaam en de hoeveelheid licht wordt automatisch afgestemd op het moment van de dag. De slaapkamers van de bewoners zijn uitgerust met plafondtilliften. De medewerkers worden hierdoor minder belast bij het tillen van de cliënten. Ook voor cliënten is deze nieuwe manier van tillen een vooruitgang. Het gebouw is gasloos en ook voorzien van ruim 200 zonnepanelen. In De Redoute zijn twee groepswoningen voor zes mensen met dementie. Daarnaast zijn er ook drie woongroepen voor mensen met chronische lichamelijke aandoeningen.

Wij zijn blij dat onze cliënten in deze prachtige woonomgeving mogen gaan wonen.

SVRZ de Redoute gebouw

Open dag

We laten dit mooie nieuwe gebouw graag zien aan iedereen die nieuwsgierig is hoe het er van binnen uit ziet. Daarom is er op zaterdag 21 september een open dag. Tussen 10.00 en 15.00 uur is iedereen van harte welkom om de nieuwe Redoute van binnen te komen bekijken. Er is op deze dag van alles te beleven. Ga op ontdekking met een VR-bril op, ervaar een geurbeleving en knuffel met de dierenrobots.

Adres: Canadalaan 2, 4551 AL, Sas van Gent.

Opening en verhuizing

Op donderdag 26 september wordt het gebouw in het bijzijn van genodigden officieel geopend door de burgemeester van Sas van Gent. In de week na de opening en de eerste week van oktober verhuizen de cliënten van de oude Redoute aan Rijsenburg naar de Canadalaan 2. We wensen hen veel woongenot op deze nieuwe locatie.

Goedemorgen, hoe kunnen wij u helpen?