SVRZ SVRZ Menu
SVRZ
Zoek Menu

Wie bij SVRZ ’t Gasthuis binnenkomt vanaf het Noordpoortplein heeft direct zicht op de eerste expositiewand. In totaal bieden drie wanden ruim twintig meter ruimte om schilderijen, foto’s of andere ‘platte kunst’ tentoon te stellen. Op een hoogte die ook rolstoelgebruikers de mogelijkheid geeft om hiervan te genieten.

Maatschappelijke functie

Met de galerij brengen we kunst in het verpleeghuis. En dat niet alleen: met de galerij houden we ook de verbinding met de samenleving. Kom naar binnen, kom op bezoek. Maak een praatje. Bij de receptie kunt u informatie inkijken over de werken. Aan het eind van de expositie is de bezoeker aangekomen bij het restaurant. Hier kan nog even gezellig nagepraat worden met een hapje of drankje. Tevens is dit een mooie plaats voor een vernissage.

Exposeren

Afhankelijk van de belangstelling, kan een expositie maximaal twee tot drie maanden duren. SVRZ zorgt voor de verzekering van de kunstwerken. Het inrichten van de expositie is de verantwoordelijkheid van de kunstenaar zelf. Heeft u interesse om te exposeren in ’t Gasthuis? Neem dan contact op met het locatiesecretariaat via 088 – 8871 100.

Goedemorgen, hoe kunnen wij u helpen?