SVRZ SVRZ Menu
SVRZ
Zoek Menu

Bij het Ontmoetingscentrum SVRZ De Piramide kunnen mensen met geheugenproblematiek andere mensen ontmoeten en meedoen met allerlei activiteiten. SVRZ biedt deze mensen begeleiding en ondersteuning. Tijdens de Open Dag kunt u zich laten informeren over tal van individuele mogelijkheden en wat cliënten en mantelzorgers van het ontmoetingscentrum kunnen verwachten.

Deskundige medewerkers vertellen u graag wat elke dag de moeite waard maakt om hier te zijn, hier te werken of om vrijwilligerswerk te mogen doen. Kom een kijkje nemen in onze laagdrempelige, aangename locatie. De koffie staat klaar!

Er zijn nog meer actievelingen gevestigd in De Piramide: GO-RTV, Jorien Brugmans beeldende kunst, Utopia Keramiek Funda Özyer, Wijkcentrum de Triangel, Jorgphotography en anderen. Iedereen heeft iets actiefs bedacht voor de bezoekers van de Open Dag.

Programma van de Open Dag:
In de studio van GO-RTV kan het publiek een kijkje nemen van 11.00 tot 13.00 uur. Tijdens het programma “Go Actueel” worden lokale actualiteiten onder de loep genomen. Belangstellenden kunnen meekijken en -luisteren.

Bij Jorien Brugmans, beeldend kunstenaar en dichter komt u in de wereld van KLEUR. Haar werken in gouache en acryl ademen een zeer persoonlijke kijk op het landschap/de omgeving. Druk op deze dag mee aan een gezamenlijke linosnede, en profiteer van speciale open-dagprijzen voor linosnedes.

Funda Özyer van Utopia Keramiek informeert u over de nieuwe cursussen en workshops keramiek. Voor kinderen en volwassenen is er van 13.15 tot 14.30 uur een workshop ‘maak je eigen fantasiemok’. Inschrijven voor de workshop kan via info@utopiakeramiek.nl of bel/app naar 06 84492428. Kosten: € 5 p.p.

Jorgphotography is een samenwerkingsverband tussen beroepsfotograaf Reggie Goole en kunstenaar Johan Klein. Jorg geeft fotocursussen (basis en gevorderden) en workshops aan hobbyfotografen, al jarenlang. Op deze Open Dag krijg je voldoende informatie over nieuwe cursussen voor het seizoen 2020/ 2021 én je kunt bij Reggie en Johan terecht voor advies over je foto’s en het bespreken van je portfolio. Je kunt hun werk ook bekijken in de studio.

Wijkcentrum De Triangel, het buurthuis, organiseert van 11.00 tot 17.00 uur een rommelmarkt. Het buurthuis is toegankelijk voor iedereen, je kunt er van maandag tot en met vrijdag van 8.00 tot 12.00 uur terecht voor een gezellig praatje of een bakje koffie. Op de Open Dag is een rommelmarkt, waar u ook een tafel kunt huren. Het aantal beschikbare tafels/ruimte is beperkt in verband met corona. Opgeven kan telefonisch via 06 81874004.

N.B. Wij zijn als organisatoren genoodzaakt ons te houden aan de veiligheidsvoorschriften met betrekking tot corona. Bezoekers volgen de pijlen in de looprichting én houden 1,5 meter afstand. Er is voldoende gelegenheid om overal een kijkje te nemen.

Meer informatie over de Open Dag:
Jorien Brugmans,
06 40072904
Funda Özyer,
06 84492428

Goedemorgen, hoe kunnen wij u helpen?