SVRZ SVRZ Menu
SVRZ
Zoek Menu

Wekelijks maken vrijwilligers – onder begeleiding van zorgmedewerkers – een wandeling met de bewoners van zorgcentrum SVRZ De Redoute. Voor sommige vrijwilligers is het niet altijd even makkelijk om de rolstoelen voort te duwen. Dat viel enkele inwoners van Sas van Gent op tijdens een van de wandelingen in de buurt. Sassenaar Emma van der Hoofd besprak met de medewerkers van SVRZ wat het wandelen met bewoners makkelijker zou kunnen maken voor de vrijwilligers. De conclusie: een rolstoel met ondersteuning zou erg fijn zijn. De Sassenaren besloten gezamenlijk geld op te halen voor één rolstoel met ondersteuning. Maar door de vele gulle giften, zijn dit er twee geworden.

Dank je wel!

SVRZ is de inwoners van Sas van Gent erg dankbaar. Ingrid de Letter, medewerker welzijn bij SVRZ: “Dankzij de rolstoelen met ondersteuning is het voor onze vrijwilligers een stuk makkelijker om met de bewoners te gaan wandelen. Hierdoor kunnen we er vaker en verder op uit met onze bewoners.”
Alle bewoners, medewerkers en vrijwilligers van SVRZ willen alle Sassenaren die dit mogelijk hebben gemaakt, ontzettend bedanken voor dit waardevolle cadeau!

Goedemiddag, hoe kunnen wij u helpen?