SVRZ SVRZ Menu
SVRZ
Zoek Menu

Wat is een PGO?

PGO’s zijn apps of websites waarmee patiënten steeds meer medische gegevens op één plek kunnen verzamelen. Dit beperkt zich niet tot verzamelen van medische gegevens bij zorgverleners maar patiënten kunnen vaak zelf ook informatie toevoegen in hun PGO, zoals allergieën, bloeddruk, hartslag en glucosewaarden. Het toevoegen van deze gegevens kan cliënten helpen om een completer beeld te krijgen van hun gezondheid.

PGO bij SVRZ?

De ouderenzorgorganisaties in Zeeland volgen later dit jaar. Dus bent u cliënt bij SVRZ, maar ook bij een Zeeuws ziekenhuis? Dan kunt u nu al een PGO kiezen voor uw gegevens van het ziekenhuis en later dit jaar de gegevens van SVRZ binnenhalen in uw PGO.

Webinar

Wilt u nu al meer weten over PGO? Op 5 en 6 april wordt er een landelijke webinar georganiseerd. Tijdens dit webinar krijgt u hulp bij het kiezen van een PGO, hoe inloggen werkt en hoe u uw gegevens binnen kunt halen in uw PGO. Aanmelden voor de webinar kan via https://www.pgo.nl/webinar/.

Vragen

Heeft u vragen over PGO’s, wilt u weten wat het verschil is tussen een patiëntenportaal en een PGO of heeft u vragen over de veiligheid van PGO’s? Kijk dan op de website PGO.nl/Zeeland.

Goedenavond, hoe kunnen wij u helpen?