SVRZ SVRZ Menu
SVRZ
Zoek Menu

Voorheen moesten bezoekers een Wmo-indicatie aanvragen bij de gemeente, als toegangsbewijs voor dagbesteding. Bij de dagbesteding van SVRZ in Heinkenszand is dat niet meer nodig. Alle ouderen die graag een bezoek brengen aan de dagbesteding kunnen nu zonder zorgindicatie binnen lopen.

Betekenisvol en goed voor de vitaliteit
De dagbesteding zorgt ervoor dat ouderen minder eenzaamheid en verveling ervaren. Ze beleven er een leuke en betekenisvolle dag. Hierdoor blijven ze vitaler, waardoor zij langer thuis kunnen blijven wonen. Bovendien helpt de dagbesteding de mantelzorgers te ondersteunen en ontlasten.

Loop gerust binnen
De dagbesteding vindt elke maandag en woensdag plaats van 10.00 tot 16.00 uur in de recreatiezaal van Hof Rietzanger in Heinkenszand. Een professionele medewerker welzijn is samen met vrijwilligers op de groep aanwezig. Tussen de middag kan gebruik worden gemaakt van een broodmaaltijd. Er vinden diverse activiteiten plaats op basis van de wensen van de bezoekers. Men kan kiezen om een dagdeel te komen of een hele dag. De bezoeker dient zelf het vervoer te regelen.

Meer informatie
Wilt u meer informatie over de dagbesteding van SVRZ in Heinkenszand? Neemt u dan contact op met Christiane Minnaar, teamleider facilitair & welzijn, via c.minnaar@svrz.nl of 088 – 887 2600.

Goedemiddag, hoe kunnen wij u helpen?