SVRZ SVRZ Menu
SVRZ
Zoek Menu


Levensbedreigend

Een hersenbloeding of herseninfarct is één van de meest levensbedreigende aandoeningen met circa 10.000 doden per jaar. Daarnaast is het de grootste oorzaak van invaliditeit in Nederland. Het aantal slachtoffers is heel groot.

Dag van de beroerte

Op dinsdag 10 mei 2022 wordt voor de 18e keer de Dag van de Beroerte gehouden. Op deze internationale dag wordt extra aandacht gevraagd voor de oorzaken en gevolgen van een beroerte of CVA. En die treffen ook de mantelzorgers.

Vanuit verschillende samenwerkende zorgorganisaties in de keten organiseren wij die dag een bijeenkomst. Dit keer staat niet de cliënt maar zijn of haar mantelzorger centraal. Er worden ervaringen uitgewisseld, professionals én mantelzorgers komen aan het woord, praktische tips worden gedeeld en mantelzorgers kunnen in gesprek gaan met mensen die in een vergelijkbare situatie zitten.

De bijeenkomst is op dinsdag 10 mei 2022 van 13.30 – 16.00 uur in de kapel van Groenhuysen (Kalsdonksestraat 89, 4702 ZB Roosendaal). Dit is ook met het OV goed te bereiken.

Kent u mantelzorgers voor wie dit interessant is?

Geef het dan aub aan ze door. Zij zijn van harte welkom en kunnen zich tot uiterlijk vrijdag 6 mei 2022 aanmelden via dit inschrijfformulier.

Goedenavond, hoe kunnen wij u helpen?