SVRZ SVRZ Menu
SVRZ
Zoek Menu

Vanaf het moment dat er vanwege het coronavirus geen bezoek meer mocht komen in de verpleeghuizen, heeft SVRZ extra smartphones en tablets aangeschaft. Met als doel: het contact tussen de cliënten en hun naasten te vergemakkelijken. Dow Benelux besloot een fikse bijdrage te leveren aan de kosten van de 180 tablets. Deze geste waardeert SVRZ enorm!

Enkele reacties van zorgmedewerkers van SVRZ over de tablets:

“We gebruiken de tablets elke dag. We maken veel foto’s en filmpjes die we naar de eerste contactpersoon sturen. We krijgen ook beelden terug en soms bellen familieleden even in. Sommige mensen hebben dan wel even onze hulp nodig, maar daar maken we graag tijd voor.”

“We zijn super blij met de telefoons en tablets. We maken er ook echt tijd voor. Eigenlijk zijn ze constant in gebruik. We maken wel eens groepen aan, zodat een cliënt met alle kinderen tegelijk kan spreken. We hebben een dame van 100+. Als ik haar bezig zie met de tablet, krijg ik kippenvel. Zo bijzonder.”

“De telefoons en tablets doen veel. Je kunt het scherm voor een cliënt zetten en ze kunnen hun familie zien en horen. Zeker met de tablet werkt dat heel goed. De interactie is leuk om te zien: cliënten zwaaien alsof er echt iemand voor hen staat.”

 

Goedenavond, hoe kunnen wij u helpen?