SVRZ SVRZ Menu
SVRZ
Zoek Menu

2021 was weer een bewogen jaar, waarin corona weer veel impact heeft gehad op zowel ons werk als op ons sociale leven. Er zijn ons mensen ontvallen en mensen die nog steeds kampen met de gevolgen van een coronabesmetting. De medewerkers van SVRZ werken al twee jaar heel hard om de cliënten goede zorg te blijven bieden.

Positieve momentjes

Hoopvol kijken we naar de toekomst! Want desondanks hebben we in 2021 ook mooie momenten beleefd bij SVRZ. Zo lukte het SVRZ om 28% minder CO2 uit te stoten. Mede dankzij de leuke 20 elektrische Smarts. De samenwerking in de regio is geïntensiveerd dankzij de Zeeuwse Zorg Coalitie. We organiseerden een succesvolle Vitaliteits4Daagse, zodat de medewerkers zichzelf niet vergaten. We plaatsten innovatieve plafondtilsystemen in 1.450 cliëntenkamers. We introduceerden een nieuw sociaal intranet. Maar liefst 24 cliënten die bij SVRZ woonden, werden in 2021 100 jaar of ouder. Gelukkig geeft dit ons een hoop positieve energie.

Fijne feestdagen!

In 2022 zal corona nog steeds bij ons zijn, maar we verwachten ook dat we weer mooie momenten met elkaar zullen beleven. Fijne feestdagen en een sprankelende jaarwisseling gewenst!

Goedenavond, hoe kunnen wij u helpen?