SVRZ SVRZ Menu
SVRZ
Zoek Menu

Het Oranje Fonds heeft NLdoet georganiseerd om de vrijwillige inzet van tienduizenden vrijwilligers in de spotlights te zetten. Op deze dagen worden alle Nederlanders geactiveerd om de handen uit te mouwen te steken, daar waar het nodig is. De waarde van vrijwilligerswerk wordt hiermee onder de aandacht gebracht.

SVRZ doet ook mee
SVRZ gaat ook aan de slag op deze twee dagen. Ontmoetingscentrum SVRZ De Statie kwam op het idee om soep te maken. Ze gaan deze soep rondbrengen bij mensen uit Sas van Gent die minder te besteden hebben of mensen die eenzaamheid ervaren. SVRZ Tholen gaat de binnentuin opknappen en rondom een boom een houten bank plaatsen.

Bij SVRZ Noordbolwerk komen leerlingen van Scalda heerlijke appelflappen bakken in elke woning. En bij SVRZ Compagnieplein wordt de tuin opgefleurd met tuinbeelden en decoratie, onder het genot van zonneschijn en een hapje en drankje.

Doet u ook mee?
Op de website van NLdoet zijn verschillende activiteiten te vinden waar u ook aan mee kunt doen. Zoek een leuke klus uit in uw omgeving en draag zo uw steentje bij.

Meer informatie? Bekijk dan de website van NLdoet.

Goedemorgen, hoe kunnen wij u helpen?