SVRZ SVRZ Menu
SVRZ
Zoek Menu
Welkom

Wij heten u van harte welkom!

SVRZ portret Dick
Clusterdirecteur Walcheren Dick Gorsse

“Bij ontmoetingscentrum ’t Bolwerk bieden wij u extra begeleiding en ondersteuning bij geheugenproblemen. Ons doel is om ervoor te zorgen dat u zo lang mogelijk thuis kunt blijven wonen. Ook organiseren we allerlei activiteiten waar u aan mee kunt doen. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem gerust contact met ons op!”

Rondleiding aanvragen SVRZ Walcheren
Kom eens langs Noordbolwerk 35 4331 SH Middelburg Bel 0888 887 1170 Google Maps
De locatie

Extra begeleiding en ondersteuning, altijd dichtbij

’t Bolwerk is een ontmoetingscentrum. Wij bieden hier dagbesteding, begeleiding en ondersteuning aan mensen met lichte tot wat verder gevorderde geheugenproblemen die nog thuis wonen. Ook hun mantelzorgers zijn van harte welkom.

Meer over de locatie

Aandacht voor u en uw mantelzorger

Woont u nog thuis, heeft u beginnende of verder gevorderde geheugenproblemen en heeft u behoefte aan extra begeleiding en ondersteuning? U bent dan samen met uw mantelzorger van harte welkom in ons ontmoetingscentrum. Zoals de naam al doet vermoeden kunt u hier andere mensen ontmoeten. Ons doel is om ervoor te zorgen dat u zo lang mogelijk thuis kunt blijven wonen. Door samen in gesprek te blijven en praktische adviezen te krijgen, kunnen bepaalde problemen verminderd of zelfs voorkomen worden. Ook organiseren wij allerlei activiteiten, evenementen en uitstapjes waar u aan mee kunt doen. In groepsverband, maar uiteraard is er ook ruimte om iets voor uzelf te doen. Ook bewegen is een goede manier om geheugenproblemen te verminderen. Daarom kunt u regelmatig deelnemen aan een bewegingsactiviteit. Speciaal voor mantelzorgers zijn er gespreksgroepen. Hier leert u andere mantelzorgers kennen en kunt u ervaringen met elkaar delen.

Vrije inloop op vrijdag

Ook biedt het ontmoetingscentrum op vrijdag een wekelijks inloopmoment aan mensen in de wijk. Eén keer per maand is dit in de vorm van een open tafel. Zowel deelnemers als mantelzorgers kunnen hier (beweeg)activiteiten ondernemen, andere mensen leren kennen en doen wat ze leuk vinden. Er wordt hierbij gekeken naar de behoefte en krachten van de deelnemers. We motiveren en stimuleren de deelnemers om mee te doen maar niks moet. Het is laagdrempelig en voor deze inloop is geen indicatie nodig.

Alles binnen handbereik

Ons ontmoetingscentrum is vlakbij gelegen bij centrum voor zorg en revalidatie SVRZ ’t Gasthuis. U kunt dan ook gebruikmaken van alle voorzieningen die ’t Gasthuis biedt.

Zorgaanbod

Samen gaan we voor de beste zorg!

Bij SVRZ kijken we naar de zorg die u nodig heeft. Bij ’t Bolwerk bent u samen met uw mantelzorger welkom in het ontmoetingscentrum.

Levensboek overhandigen ZorgThuis
Verhalen

Het levensboek van de cliënt

Linda Weerheijm, Leerling verzorgende IG 3
Activiteiten

Altijd iets te beleven!

Op dit moment zijn er geen activiteiten gepland in deze locatie.
Bekijk de activiteiten die plaatsvinden in de andere locaties van SVRZ.

Naar agenda
Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlSVRZ is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering

Kwalitatief hoogwaardige zorg, dat is het streven!
Goedemorgen, hoe kunnen wij u helpen?