SVRZ SVRZ Menu
SVRZ
Zoek Menu
Welkom

Wij heten u van harte welkom!

SVRZ portret Dick
Clusterdirecteur Walcheren Dick Gorsse

“Woont u nog zelfstandig thuis en heeft u geheugenproblemen? Bij ontmoetingscentrum Arnehoeve kunt u terecht voor begeleiding en ondersteuning. Ons doel: ervoor zorgen dat u zo lang mogelijk thuis kunt blijven wonen. Ook organiseren we allerlei activiteiten waar u aan mee kunt doen. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem gerust contact met ons op!”

Vraag een rondleiding aan
SVRZ Arnehoeve bewegen
Kom eens langs Dokstraat 1
4341 ES Arnemuiden
Bel 06 2038 3818 Google Maps
De locatie

Extra begeleiding en ondersteuning, in een fijne omgeving

Bij ontmoetingscentrum Arnehoeve kunt u andere mensen ontmoeten en meedoen aan allerlei activiteiten. Wij bieden u hier extra begeleiding en ondersteuning. Ook uw mantelzorger is welkom.

Meer over de locatie

Omgaan met dementie

Woont u nog thuis, heeft u beginnende of verder gevorderde geheugenproblemen en heeft u behoefte aan extra begeleiding en ondersteuning? Dan kunt u bij Arnehoeve terecht voor onze dagbesteding. Tijdens de dagbesteding is er aandacht voor u, maar ook voor uw mantelzorger. We helpen u omgaan met uw dementie. Daarbij hoort ook het ondersteunen en ontlasten van uw mantelzorger. We halen u aan het begin van de dag op en brengen u na de dagbesteding weer thuis. Tijdens de dagbesteding organiseren we allerlei leuke activiteiten waar u aan mee kunt doen. We bespreken samen met u hoe we de dag invullen. In de middag kunt u samen met andere bezoekers eten in de gezellige ontmoetingsruimte.

Zorgaanbod

Samen gaan we voor de beste zorg!

Bij SVRZ kijken we naar de zorg die u nodig heeft. Bij Arnehoeve bieden wij dagbesteding voor mensen met geheugenproblemen.

Client met VR Bril bij SVRZ
Verhalen

VR bril op proef bij SVRZ

Jet van Boven, Teamleider zorg
Activiteiten

Altijd iets te beleven!

Op dit moment zijn er geen activiteiten gepland in deze locatie.
Bekijk de activiteiten die plaatsvinden in de andere locaties van SVRZ.

Naar agenda
Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlSVRZ is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering

Kwalitatief hoogwaardige zorg, dat is het streven!
Goedemorgen, hoe kunnen wij u helpen?