SVRZ SVRZ Menu
SVRZ
Zoek Menu

De werkkleding van SVRZ is ontworpen door modeontwerpster Mirjam Manusama. Zij is afgestudeerd aan de kunstacademie in Utrecht waar ze de opleiding Fashion & Design heeft gevolgd.  Mirjam is geboren in Middelburg.

De kleding is zo gemaakt dat het praktisch en goed draagbaar is. Daarbij is gelet op de stof, de lengte, de wasbaarheid, maar ook dat het een authentieke uitstraling heeft.

Het ontwerp van het damesjasje is een eenvoudig model met opvallende accenten. Het jasje is halflang en licht getailleerd. De sluiting is asymmetrisch en de boordjes van de zakken zijn afgezet met Zeeuws bont. Hierin komt terug dat SVRZ een Zeeuwse organisatie is. De achterpanden zijn voorzien van siernaden. Het jasje is gemaakt van twee kleuren spijkerstof. Dit geeft een eigen en fitte look, sportief en toch professioneel.

Het ontwerp van het uniseks jasje is ook een eenvoudig model met opvallende details. Het jasje is halflang en recht. De sluiting is asymmetrisch en schuin afgesneden. De boordjes van de mouwen zijn licht van kleur net als de boordjes van de zakken. Ook dit jasje heeft een denimlook.

Goedemorgen, hoe kunnen wij u helpen?