SVRZ SVRZ Menu
SVRZ
Zoek Menu

Hoe ziet een dag in de dagbesteding in Zeeland eruit?

Sociale contacten en leuke activiteiten staan voorop bij de dagbesteding. Voor alle bezoekers geldt dat ze het prettig vinden om anderen te ontmoeten en om samen activiteiten te ondernemen. Soms worden er spelletjes gespeeld of wordt er een wandeling gemaakt. Een andere keer worden er gesprekken gevoerd of wordt er meegedaan aan activiteiten die in de wijk georganiseerd worden. Wanneer de cliënt niet in staat is om op eigen gelegenheid naar de dagopvang te komen, kunt u in sommige gevallen opgehaald worden.

Locaties van de dagopvang en dagbesteding

SVRZ biedt dagopvang aan op diverse locaties in Zeeland. Kijk hier voor alle locaties en meer informatie over alle voorzieningen die SVRZ overdag te bieden heeft.

Wilt u in aanmerking komen voor de dagbesteding of dagopvang in één van de locaties van SVRZ in Zeeland? Om in aanmerking te komen heeft u een beschikking nodig van uw gemeente. Deze kunt u aanvragen bij het WMO-loket. Voor meer informatie over de dagopvang, dagbehandeling en ontmoetingscentrum kunt u uiteraard gerust contact met ons opnemen.

Goedemorgen, hoe kunnen wij u helpen?