Leuke activiteiten

Een praatje maken, spelletjes doen, een filmavond organiseren of samen een lekkere maaltijd bereiden. Als vrijwilliger bij SVRZ in Zeeuws-Vlaanderen kunt u op veel manieren helpen. U bezorgt de cliënten een fijne dag en daar krijgt u enorm veel dankbaarheid voor terug.

Aan de slag als vrijwilliger in Zeeuws-Vlaanderen

Zou u graag vrijwilligerswerk doen in Zeeuws-Vlaanderen, bijvoorbeeld in Terneuzen of Axel? Bij SVRZ kunt u leuk werk doen en daarmee echt iets betekenen voor een ander. Een glimlach op het gezicht van cliënten toveren. Er zijn allerlei activiteiten waar we vrijwilligers voor zoeken.

Vrijwilligers bij SVRZ in Zeeuws-Vlaanderen

SVRZ is een grote ouderenzorgorganisatie in Zeeland. We bieden onder meer verpleeghuiszorg, daghulp, revalidatiezorg en thuiszorg. De hulp van de fantastische vrijwilligers is daarbij onmisbaar. Zij zorgen voor dat extra beetje kleur en gezelligheid in de dag van de cliënten.

Dus zoekt u waardevol vrijwilligerswerk in Zeeuws-Vlaanderen? In Axel, Sas van Gent of Terneuzen? Dan komen wij graag met u in contact.

Soorten vrijwilligerswerk

Dit zijn de belangrijkste activiteiten waar we vrijwilligers voor zoeken:

  • Samen eten koken
  • Wandelingen maken of een rondje fietsen
  • Uitstapjes begeleiden
  • Op bezoek gaan bij cliënten die niet veel bezoek krijgen
  • Muziek-, film- of bingoavonden helpen verzorgen

Meld u aan als vrijwilliger in Zeeuws-Vlaanderen

Lijkt het u leuk om ons te komen helpen als vrijwilliger? Bij SVRZ in Westdorpe, Zaamslag, Sas van Gent, Axel of Terneuzen? Neem dan een kijkje tussen onze vacatures. Twijfelt u nog over wat voor soort vrijwilligerswerk u graag wilt doen? Vul dan onze handige matchmaker in!

Open matchmaker

Wat we u bieden

Naast natuurlijk een berg dankbaarheid, kunt u als vrijwilliger bij SVRZ in Zeeuws-Vlaanderen ook rekenen op:

  • Waardevolle werkervaring
  • Bijzondere ontmoetingen
  • Persoonlijke ontwikkeling
  • Een reiskostenvergoeding
  • Een paar keer per jaar een leuk cadeautje van SVRZ

Wij zijn op zoek naar…

U! Iedereen is welkom om als vrijwilliger te komen helpen op een van de SVRZ-locaties in Zeeuws-Vlaanderen, zoals Terneuzen. Nadat we kennis hebben gemaakt, gaan we op zoek naar een goede match tussen u, uw interesses en de cliënten.

Zien we u snel?

Bent u enthousiast geworden? Kijk dan eens tussen onze vacatures of er iets leuks tussen zit voor u. Ziet u geen passende vacature staan? Dan zijn er zeker andere mogelijkheden. Vraag ernaar door ons contactformulier in te vullen of neem direct contact op met één van de vrijwilligerscoördinatoren.

Aanmelden