SVRZ SVRZ
Waar staan we nu?
Inhoudsopgave
SVRZ Arnehoeve clienten

SVRZ is goed op weg

Deze resultaten willen we natuurlijk behouden en verder verbeteren. Dankzij de gezonde financiële situatie kunnen we verder investeren in technologie en duurzaamheid. We zijn goed bezig en daar mogen we trots op zijn! Maar bij alle nieuwe ontwikkelingen blijft ons uitgangspunt onveranderd: de cliënt staat centraal. De cliënt heeft en houdt de regie over zijn leven.

SVRZ Brouwershof duofiets
De cliënt staat centraal. De cliënt heeft en houdt de regie over zijn leven.

Aandacht voor welzijn

Jaren geleden hebben we ervoor gekozen om onze cliënten minder vanuit de medische kant te benaderen en juist de nadruk te leggen op zingeving, beleving en kwaliteit van wonen en werken. Hoewel er altijd ruimte is voor verbetering, is er binnen SVRZ steeds meer aandacht voor welzijn en geestelijke zorg. Daarnaast betrekken en ondersteunen we het netwerk van de cliënt ook meer dan voorheen.

We kijken ook naar het welzijn van onze medewerkers. Zij staan wel eens voor lastige dilemma’s. Soms zijn er situaties waarbij er geen goede oplossing is: een oplossing voor de ene cliënt is dan een probleem voor een andere cliënt. We zijn ons daarvan bewust. Voor onze medewerkers is het belangrijk dat ze de ruimte en veiligheid krijgen om zelf afwegingen te kunnen maken. En dat ze hier ondersteuning bij krijgen.

Volgende
02

Wat is onze uitdaging?