SVRZ SVRZ Inhoudsopgave

Onze cliënten

We willen met cliënten die nog thuis wonen bespreken wat er nodig is om hen te ondersteunen. Door te investeren in technologische hulpmiddelen kunnen we op de groeiende vraag inspelen en op afstand zorg aanbieden. Zo kan de cliënt zijn zelfredzaamheid en fysieke bewegingsruimte behouden of misschien zelfs weer vergroten. Voor cliënten die bij ons wonen willen we slimme sensoren gebruiken. Dan kunnen we ze monitoren zonder ze te storen en op tijd langsgaan wanneer onze hulp nodig is.

Onze medewerkers

Dankzij technologische hulpmiddelen en ICT kunnen onze medewerkers meer zorg op afstand gaan verlenen. Door een techniek als beeldbellen of tele-health te gebruiken, hoeven medewerkers voor sommige hulpvragen niet meer naar de cliënt toe. Dat betekent dat zij meer cliënten kunnen ondersteunen en adviseren. Daarnaast kunnen zij cliënten sneller van dienst zijn. En is het makkelijker om ’s nachts met collega’s te overleggen zonder naar een andere locatie te hoeven gaan.

Onze organisatie

We vinden het belangrijk om ook in de toekomst onze kenmerkende kleinschalige zorg te kunnen blijven verlenen. En om in de buitengebieden van Zeeland zorg te blijven bieden. Ook hierbij kan technologie een belangrijke rol spelen. De toepassing van moderne technologische hulpmiddelen maakt SVRZ ook een interessante werkgever voor jonge medewerkers. Daarom gaan we samenwerken met tech-bedrijven en collega-zorgorganisaties om van elkaar te leren en met elkaar te ontwikkelen. Zo hopen we sneller meer technologische innovaties in gebruik te kunnen nemen.