Verwijzers

Samen kunnen we ervoor zorgen dat uw patiënt of cliënt snel de best mogelijke zorg krijgt. Of dat nu thuis is, of bij SVRZ, tijdelijk of voor langer.

Verwijzen naar SVRZ

Uw patiënten of cliënten kunnen bij ons terecht voor specialistische, multidisciplinaire zorg voor ouderen en voor mensen met een chronische ziekte. Onder andere op het gebied van somatiek, psychogeriatrie, palliatieve zorg, NAH en het syndroom van Korsakov. We bieden daarnaast geriatrische revalidatie zorg en ZorgThuis. Ook onze paramedische diensten zijn speciaal toegespitst op ouderen. Zij leveren ook extramurale eerstelijns paramedische zorg die door zorgverzekeraars wordt vergoed.

Wilt u een patiënt doorverwijzen voor opname? Bel dan naar onze maatschappelijk werkers van ZorgAdvies op 088 887 1999 of stuur een mail naar zorgadvies AT svrz DOT nl

Zorgadvies is geopend van maandag tot en met zaterdag van 8.00-20.00 uur. Heeft u een noodsituatie buiten onze openingstijden? Bel dan naar de verpleegkundige dienst van de betreffende locatie. 

Een consult aanvragen

Als behandelaar kunt u voor uw patiënt of cliënt een consult aanvragen bij een van onze specialisten ouderengeneeskunde. Deze specialisten kunnen binnen de eerste lijn hun expertise inzetten aan huis, telefonisch of via een ouderenmodule van de zorgverzekeraar. Hier zijn voor uw patiënt geen extra kosten aan verbonden.

 

Suggesties?