Kan ik mijn gegevens digitaal inzien?

Ja, dat kan met het cliëntportaal van SVRZ.  U kunt uw zorgdossier op ieder moment van de dag in te zien. Op een computer, laptop of tablet kunt u via het cliëntportaal onder andere uw persoonlijke gegevens inzien, maar ook de zorgplannen uit uw zorgdossier. U kunt ervoor kiezen om ook familieleden of anderen inzage te geven in (delen van) uw  dossier. U wordt persoonlijk uitgenodigd om deel te nemen.

Suggesties?