SVRZ SVRZ Menu
SVRZ
Zoek Menu

Terugblik Vitaliteits4Daagse

Van 25 tot en met 28 mei hebben onze medewerkers deelgenomen aan diverse online workshops, webinars en ‘fun’ activiteiten! We hopen dat je genoten hebt van deze week en dat het je verder heeft geholpen.

Graag delen we hieronder een korte terugblik met jullie!

Ook zijn we benieuwd of deze Vitaliteits4Daagse zou moeten terugkomen. Laat het ons weten via de mail.

Ik probeer zoveel mogelijk workshops te volgen en vind het geweldig!
Janet de Bruijne

Energieke start met webinar 'Mindlift'

We startten de Vitaliteits4Daagse vol energie met de webinar ‘Mindlift’ van Kasper van der Meulen! Als ervaringsdeskundige vertelde Kasper ons hoe je je energie het beste kunt ‘managen’. Door middel van ademhaling leert hij hoe je je lichaam kunt ‘resetten’ en hierdoor met meer energie aan een taak kunt beginnen.

Kasper leerde ons op eenvoudige wijze hoe ons zenuwstelsel werkt en hoe je hiermee je voordeel kunt doen. Ruim 60 medewerkers bekeken de live webinar van Kasper en tientallen collega’s bekeken achteraf de video op onze website.

Sinds ik naar de video van Kasper heb gekeken, doe ik bewust dingen anders!
Marike Koopman

Gerdien laat SVRZ lachen!

Eén van de meest spraakmakende workshops was wel de lachyoga workshop van Gerdien Janse! Gerdien leerde onze medewerkers hoe ‘de kracht van de lach’ werkt. Ontspanning + energie + positiviteit = lachyoga!

Ook werd onze medewerkers gevraagd om SVRZ in 1 positief woord te omschrijven. De woorden: behulpzaam, empathisch, samenwerking, betrokkenheid, humor en verbinding kwamen naar boven. Dat is wat ons betreft al een brede glimlach waard! 🙂

Mijn dag kan niet meer stuk!
Een deelnemer aan de lachyoga workshop

'Zorgeloos je overgang door' best bezochte workshop

Ruim 50 dames bezochten de workshop van overgangsconsulente Michèle Swaager. Je kunt wel zeggen dat het gevoel van ‘herkenning’ groot was tijdens deze workshop. De workshop was zowel informatief als interactief en bevatte veel tips over hoe je kunt omgaan met stemmingswisselingen, aankomen in gewicht, opvliegers en andere overgangsklachten.

Deelnemers aan de workshop ontvangen de presentatie van de workshop deze week in hun mailbox!

Martine: luister naar het fluisteren van de lichaam, zodat het niet hoeft te schreeuwen

Martine Ridderhof (Miss Hormones) weet zelf als geen ander hoe een verstoring in de hormoonhuishouding je dagelijkse leven kan beïnvloeden. Tijdens haar workshop ‘je hormonen de baas’ vertelt ze over haar lange zoektocht naar de exacte oorzaak van haar ‘vage klachten’ en kwam uiteindelijk bij haar hormonen!

Deelnemers aan de workshop ontvangen de presentatie van de workshop deze week in hun mailbox!

Martine is een deskundige spreker met een goed verhaal!
Jerney Havermans

Slaap je slecht? Dan kom je vaak in een vicieuze cirkel terecht

Gerdien Weezepoel vertelde ons tijdens de Vitaliteits4Daagse meer over slapen; wat zijn de do’s en don’ts om goed te kunnen slapen? Houd jij je altijd aan vaste bedtijden? Want dat is zeker belangrijk, zegt Gerdien. Je telefoon op je nachtkastje leggen? Niet doen! En zo waren er nog meer tips & tricks waarmee je zelf aan de slag kunt voor een betere nachtrust!

Deelnemers aan de workshop ontvangen de presentatie van de workshop deze week in hun mailbox!

Afsluiting: Woodworks en Bingo!

Afgelopen vrijdag sloten we de Vitaliteits4Daagse feestelijk af met een optreden van de Zeeuwse band Woodworks in combinatie met een heuse Bingo! Diverse collega’s gingen er met leuke prijzen vandoor. De prijzen worden binnenkort naar de winnaars opgestuurd!

Video’s Mindfulness, sport en gezond lunchen gemist?
Terugkijken doe je hier:

Video’s Mindfulness Vierdaagse met Amanda Jongepier
Video’s ‘Goedemorgen SVRZ’ (sport) met Marije Jongepier en Joyce Palm
Video’s Gezonde Lunch met Margot Verhaagen

Goedenavond, hoe kunnen wij u helpen?